Μπότοξ: Ετσι θα το κάνετε με φυσικό τρόπο στο σπίτι – Οι βασικές κινήσεις

Μπότοξ: Ετσι θα το κάνετε με φυσικό τρόπο στο σπίτι – Οι βασικές κινήσεις

Tο αυτοσχέδιο μασάζ προσώπου μπορεί να μην κάνει θαύματα, αλλά σίγουρα μπορεί να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Εκτός του ότι με κόστος άνω των 100 ευρώ ανά επίσκεψη θεωρείται πολυτέλεια για τις περισσότερες γυναίκες, το μπότοξ είναι κάτι που πολλές φοβούνται. Ποια είναι η φυσική εναλλακτική του με μηδέν κόστος;

Tο αυτοσχέδιο μασάζ προσώπου μπορεί να μην κάνει θαύματα, αλλά σίγουρα μπορεί να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, χαλαρώνοντας τους μυς του προσώπου, αυξάνοντας την κυκλοφορία και οδηγώντας εν τέλει σε μείωση των ρυτίδων που οφείλονται σε ορμονικό στρες.

Τι μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε; Καθίστε βολικά, χαλαρώστε και ξεκινήστε με… ζέσταμα της περιοχής του προσώπου, χαϊδεύοντάς την. Στη συνέχεια, δοκιμάστε τις εξής απλές κινήσεις, από 10 φορές την κάθε μία.

Οι κινήσεις
Σηκώστε τα φρύδια σας ψηλά, μετρήστε 5 δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.

Πιέστε με τα δάχτυλά σας τη μύτη σας προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.

Φουσκώστε τα μάγουλά σας και αφήστε τον να φύγει καθώς θα σουφρώνετε τα χείλη σας.

Τοποθετήστε τον δείκτη και τον αντίχειρα στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια σας και στο κούτελο και απομακρύνετε τα δύο δάχτυλα το ένα από το άλλο, στη νοητή γραμμή παράλληλα με τα φρύδια.

Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις παντού.

www.in.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr