Κρέμα γάλακτος με πολτό καρυδιού για να διαγράψεις τις ρυτίδες: πολύ ισχυρή.

Κρέμα γάλακτος με πολτό καρυδιού για να διαγράψεις τις ρυτίδες: πολύ ισχυρή.

Δεν υπάρχει καλύτερο όπλο εναντίον των ρυτίδων απο αυτό το εξαιρετικό δίδυμο της κρέμας γάλακτος και του καρυδιού για να σβήσεις οριστικά τις ρυτίδες!

.Κρέμα με καρύδια και και κρέμα απο γάλα

Τα καρύδια είναι η δύναμη των αντιοξειδωτικών, της βιταμίνης Β και Ε που βοηθούν στη βελτίωση της υγείας του δέρματος και καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης. Αυτή η  μάσκα προσώπου είναι και εξαιρετικά ενυδατική ενώ θεραπεύει ακόμη και το ξηρό δέρμα . Είναι γνωστό ότι τα καρύδια  έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, χάρη στα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν .Μπορουν να ενισχύσουν τα επίπεδα βιταμίνης Β της επιδερμίδας που είναι ιδιαίτερα υπεύθυνα για την ενίσχυση της υγείας του δέρματός. Καταπολεμούν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που σχετίζονται με την ηλικία και διατηρούν την όψη μας εντυπωσιακά λεία και λαμπερή!

Η κρέμα γάλακτος απο την άλλη, είναι ένα πολύ γνωστό συστατικό φιλικό προς το δέρμα. Λειτουργεί ως φυσική ενυδατική κρέμα και προσδίδει μια υγιή λάμψη αλλά και μια αξιοθαύμαστη ελαστικότητα . Οι υποστηρικτές της χρήσης της για το δέρμα του προσώπου, ισχυρίζονται ότι το γαλακτικό οξύ, ένα άλφα υδροξυ οξύ , είναι το υπεύθυνο συστατικό που βρίσκεται πίσω από τα οφέλη. Σύμφωνα με ένα άρθρο του 2018 στο περιοδικό χημείας Molecules, τα άλφα υδροξυοξέα που περιέχονται στην κρέμα γάλακτος μπορούν να αποτρέψουν τη βλάβη του δέρματος που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) τα άλφα υδροξυοξέα, μπορούν να βοηθήσουν στην απολέπιση του δέρματος (επιφανειακή απολέπιση). Αίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο FDA υποδεικνύει ακόμη, ότι το γαλακτικό οξύ είναι ένα από τα πιο κοινά άλφα υδροξυοξέα σε καλλυντικά προϊόντα

Συστατικά:

Καρυδιά.
Κρέμα γάλακτος.

Πως θα ετοιμάσετε την μάσκα σας.

Παίρνετε 4-5 καρύδια και τα μουλιάζετε σε νερό για μία ώρα.
Τώρα ανακατέψτε τα ή μαλακώστε τα με το πιρούνι ώστε να γίνει το υλικό μας μια λεία πάστα και στη συνέχεια προσθέστε μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος.
Ανακατέψτε καλά και απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο, στο λαιμό σας και στο ντεκολτέ.
Κάντε απαλό μασάζ για 5 λεπτά και ξεπλύνετε μετά από 20 λεπτά.

Πόσο συχνά να χρησιμοποιείτε:

Μέρα παρά μέρα για θρεπτικό και λαμπερό δέρμα.

Οφέλη:

Εάν έχετε ξηρό δέρμα ή θέλετε να αποκτήσετε πιο ανοιχτό τόνο σε χρόνο μηδέν, η μάσκα αυτή είναι τέλεια. Επίσης η συγκεκριμένη μάσκα μειώνει άμεσα τις ατέλειες.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr