Μάσκα “φάρμακο” Ρυζιού για Λαμπερή και Ελαστική Επιδερμίδα για το καλοκαίρι και κατά των Πανάδων.

Μάσκα “φάρμακο” Ρυζιού για Λαμπερή και Ελαστική Επιδερμίδα για το καλοκαίρι και κατά των Πανάδων.

Αυτή η μάσκα προσώπου είναι ιδανική για αντιγήρανση. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό αποτοξίνωση και λάμψη σε χρόνο μηδές.  Κάνει πρόληψη κατα των πανάδων λόγω των ατιοξειδωτικών της υλικών. Νικάκά τον χρόνο!

 

Για την υγεία  του δέρματος, το αλεύρι ρυζιού και το πράσινο τσάι μπορούν να είναι εξαιρετικές επιλογές. Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο πράσινο τσάι βοηθούν να διατηρείτε το δέρμα σας καθαρό λειτουργώντας την αντίσταση από μέσα . Επιπλέον, όταν το πράσινο τσάι συνδυάζεται με ρυζάλευρο, οι ιδιότητες ενισχύονται περαιτέρω αποκαλύπτοντας πιο λαμπερό και όμορφο δέρμα.

Μακροπρόθεσμη μελέτη  έδειξε ότι η βλάβη του δέρματος που προκλήθηκε από την έκθεση στον ήλιο μειώθηκε με την τοπική εφαρμογή καλλυντικών που περιέχουν εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι καλλυντικές συνθέσεις που περιλαμβάνουν εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, έχουν βελτιώσει την μικροανακούφιση του δέρματος και έχουν έντονα ενυδατικά αποτελέσματα.

Το ρύζι περιέχει αντιοξειδωτικά , όπως η ινοσιτόλη. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καταπολέμηση των επιπτώσεων των ελεύθερων ριζών, οι οποίες είναι πτητικά μόρια που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα του σώματος. Οι εταιρείες συχνά προσθέτουν αντιοξειδωτικά σε προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Μια μικρή μελέτη του 2018 δοκίμασε τζελ ρυζιού στο δέρμα για 28 ημέρες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το ρύζι είχε την ίδια αντιοξειδωτική δράση με το ασκορβικό οξύ ή βιταμίνη C.

Συστατικά της μάσκας 

Ένα φακελάκι πράσινου τσαγιού.
Ένα φλιτζάνι ζεστό νερό.
Δύο κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο.
Μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.

Παρασκευή:

Τοποθετήστε το φακελάκι πράσινου τσαγιού σε ένα ζεστό φλιτζάνι νερό και αφήστε το να βράσει για λίγα λεπτά.
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χρησιμοποιήστε φλυτζάνι τσαγιού για να τα ανακατέψετε ώστε να σχηματιστεί μια λεία πάστα.

Εφαρμογή:

Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σας ομοιόμορφα.
Αφήστε το να παραμείνει στο πρόσωπό σας για περίπου 15 λεπτά.
Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό για να ξεπλυθείτε.
Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο της επιδερμίδας δύο φορές την εβδομάδα.

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr