Εύκολο σέρουμ για πυκνά φρύδια

Εύκολο σέρουμ για πυκνά φρύδια

Τα πυκνά και φυσικά φρύδια είναι «ατού» κάθε γυναικείου προσώπου, αφού αναδεικνύει τη νεανικότητα και την ομορφιά του. Γι’αυτό ένα σέρουμ για πυκνά φρύδια είναι το hero προϊόν που καταφεύγουν πολλές γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν πιο γεμάτα και φυσικά φρύδια. Και πράγματι, η κατάλληλη σύνθεση μπορεί να έχει και το αποτέλεσμα που προσδοκάς μετά από εντατική και καθημερινή χρήση για αρκετό καιρό.

Είτε θέλεις να ενδυναμώσεις τα φρύδια σου είτε θέλεις να διορθώσεις… λάθη του παρελθόντος που έκανες με το τσιμπιδάκι ή το κερί αποτρίχωσης, αυτό το DIY serum για πυκνά φρύδια θα γίνει πολύτιμος «σύμμαχος» σου. Τα υλικά που θα δεις παρακάτω συστήνονται πολύ συχνά και για μεμονωμένη χρήση, αν έχεις βάλει σκοπό να αποκτήσεις πιο πυκνά φρύδια και δυνατές βλεφαρίδες. Σε αυτό το σέρουμ, λοιπόν, συνδυάζονται όλα μαζί, ώστε να αποκομίσεις στο μέγιστο τα οφέλη τους.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είσαι σίγουρη για το σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει ή έχεις πειραματιστεί αρκετά και έχεις κάνει λάθη, σου προτείνουμε να επισκεφθείς έναν ειδικό ή κάποιο brow bar, ώστε να αποκτήσεις μία καλή βάση και ένα πιο σωστό σχήμα.

Υλικά για το σέρουμ για πυκνά φρύδια

33γρ. καστορέλαιο
10γρ. αμυγδαλέλαιο
5γρ. έλαιο jojoba
1 κάψουλα βιταμίνης Ε

Εκτέλεση
Ανάμειξε τα υλικά και βάλτα σε ένα μικρό μπουκάλι. Πριν από κάθε χρήση, ανακίνεισαι καλά και εφάρμοσε μερικές σταγόνες στα φρύδια με ένα βουρτσάκι ή με μία μπατονέτα, κάθε βράδυ.

Από Loveyourselfmagazine.com

Έλαιο Τζοτζόμπα ή Χοχόμπα. Το έλαιο που μοιάζει με το δέρμα μας!

Έλαιο Τζοτζόμπα ή Χοχόμπα. Το έλαιο που μοιάζει με το δέρμα μας!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr