Φτιάξτε ένα φλιτζάνι από αυτά τα 5 τσάγια πριν πάτε για ύπνο για να χάσετε βάρος.

Φτιάξτε ένα φλιτζάνι από αυτά τα 5 τσάγια πριν πάτε για ύπνο για να χάσετε βάρος.

Μπορείτε να κάψετε το λίπος της κοιλιάς ακόμα και όταν κοιμάστε. Εφόσον πίνετε αυτά τα 5 τσάγια για απώλεια βάρους καθημερινά πριν πάτε για ύπνο.

Έχετε πάρει βάρος πρόσφατα και ανησυχείτε; Η αρχική φάση της απώλειας βάρους απαιτεί πολλά κίνητρα και αφοσίωση. Εάν είστε υπαίτιοι για την καθυστέρηση των στόχων σας, να θυμάστε ότι ποτέ δεν είναι αργά αντιθέτως μάλιστα κάθε λάθος είναι μια ευκαιρία! Τώρα είστε σε καλό δρόμο για να ξεκινήσετε επιτέλους από την αρχή και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, γι αυτό δοκιμάστε αυτά τα 5 τσάγια για απώλεια βάρους. Θα πετύχετε τους στόχους σας αναμφίβολα!

 

Το τσάι με λεμόνι είναι, χωρίς κανένα δισταγμό είναι το πρώτο τσάι που έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για απώλεια βάρους. Αλλά ξεπέρασε το! Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές και είδη που μπορούν να  βοηθήσουν στην απώλεια βάρους γρηγορότερα. Και ξέρετε την τέλεια ώρα για να πιείτε αυτά τα τσάγια; Πριν τον ύπνο (μόνο σε μικρές ποσότητες)!

«Η προοπτική της απώλειας βάρους μπορεί να είναι συντριπτική για πολλούς. Το κλειδί είναι να ξεκινήσετε με μικρά βήματα που μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας. Ο σωστός ύπνος και η μείωση των επιπέδων του στρες είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση του ρυθμού μεταβολισμού που θα σας βοηθήσει να χάσετε αυτά τα επιπλέον κιλά. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι πίνοντας ένα φλιτζάνι τσάι πριν τον ύπνο. Ένα τσάι από βότανα πριν τον ύπνο μπορεί να ηρεμήσει το μυαλό σας, να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για γλυκά και να προετοιμάσει το σώμα σας για μια καλή ξεκούραση».

Εδώ είναι 5 τσάγια πριν τον ύπνο που μπορούν να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας για απώλεια βάρους

1. Τσάι κανέλας
Μαγική! Το απόλυτο αστέρι όταν πρόκειται για απώλεια βάρους. Όντας μια πηγή ενέργειας και γνωστό ότι χορταίνει , η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό που επίσης ενισχύει τον μεταβολισμό καθώς το σώμα μας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια για να την επεξεργαστεί. Εκτός από τα πολλά οφέλη για την απώλεια βάρους, η κανέλα δρα ως φυσικός αντιφλεγμονώδης παράγοντας που θα σας βοηθήσει να ξεφουσκώσετε και να μειώσετε το συνολικό σας άγχος. Μην ξεχάσετε: όταν λέμε κανέλα ενούμε κανέλα Κευλάνης.

2. Τσάι χαμομηλιού
Από τη μείωση του φουσκώματος και την πρόκληση ύπνου έως την απώλεια βάρους, το τσάι χαμομηλιού είναι ένα ρόφημα με πολλαπλά οφέλη. Το τσάι από χαμομήλι βοηθά στην ανακούφιση προβλημάτων πεπτικών διαταραχών όπως οι κράμπες στην κοιλιά, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η δυσπεψία και τα αέρια. Έχει θεραπευτικά συστατικά όπως η απιγενίνη και η βισαβολόλη που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της αϋπνίας από αμνημονεύτων χρόνων. Το τσάι χαμομηλιού είναι ένας υγιεινός τρόπος για να προκαλέσετε αισθήματα υπνηλίας και να έχετε έναν καλό ύπνο».

Σε ζεστό νερό, προσθέστε τα άνθη χαμομηλιού και αφήστε τα να καθίσουν για 5 λεπτά. Στραγγίστε το τσάι και πιείτε το ζεστό!

 

3. Τσάι μέντας
Φορτωμένο με αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, το τσάι μέντας έχει μια σειρά από οφέλη για το σώμα των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους. Αυτό το δροσιστικό τσάι δεν είναι μόνο χαμηλό σε θερμίδες, αλλά επίσης περιορίζει την πείνα  και ενισχύει την πέψη . Η μέντα βοηθά στην αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος που βελτιώνει περαιτέρω τον μεταβολισμό μας. Μειώνει επίσης τους πονοκεφάλους έντασης και τα φραγμένα ιγμόρεια και σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα. Θα χαρείτε να μάθετε ότι αυτό το τσάι είναι επίσης γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας και ως εκ τούτου να οδηγήσει σε απώλεια βάρους.

4. Πράσινο τσάι
Μια πολύ δημοφιλής επιλογή για απώλεια βάρους, το πράσινο τσάι είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά που ονομάζονται κατεχίνες που βοηθούν στην απώλεια βάρους και την απώλεια λίπους ενισχύοντας τον μεταβολισμό και αυξάνοντας τον ρυθμό καύσης λίπους. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής αναφέρει ότι οι άνθρωποι που πίνουν πράσινο τσάι έχασαν 3,3 κιλά περισσότερο βάρος από την ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την έκδοση χαμηλής καφεΐνης εάν σκοπεύετε να τη πάρετε πριν τον ύπνο. Παρεμπιπτόντως, το πράσινο έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη από το μαύρο τσάι.

5. Τσάι λεβάντας
Η λεβάντα είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο συστατικό για την ανάπτυξη των μαλλιών. Αλλά μάντεψε και τι άλλο? Ένα άλλο μεγάλο όφελος του τσαγιού λεβάντας είναι ότι βοηθά στην απώλεια βάρους . Το τσάι λεβάντας  είναι κι ένα καταπραϋντικό τσάι πριν τον ύπνο. Προωθεί τη χαλάρωση και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου . Και ο επαρκής, ποιοτικός ύπνος είναι σημαντικό μέρος ενός υγιεινού σχεδίου απώλειας βάρους». Επιπλέον, είναι επίσης γνωστό ότι βοηθά με το στρες και το άγχος τα οποία θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην αϋπνία.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι η απλή κατανάλωση τσαγιού δεν θα σας βοηθήσει να μειώσετε το βάρος σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε μια θρεπτική διατροφή και μια υγιεινή ρουτίνα άσκησης.

Κανέλα Κεϋλάνης

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr