Φτιάξτε τους δικούς σας ορούς με φυσικά υλικά για να εξαφανίσετε την ακμή! Σφριγηλό, Απαλό Και Λείο Δέρμα Προσώπου!

Φτιάξτε τους δικούς σας ορούς με φυσικά υλικά για να εξαφανίσετε την ακμή! Σφριγηλό, Απαλό Και Λείο Δέρμα Προσώπου!

Δοκιμάστε αυτούς τους ορούς DIY για να αντιμετωπίσετε το δέρμα σας με τάση για ακμή

Η χρήση ορών για δέρμα με τάση ακμής είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα ξεσπάσματα. Σας προτείνουμε εδώ τους 4 καλύτερους ορούς DIY που υποστηρίζονται από ειδικούς.

Αν έχετε λιπαρό δέρμα, αναμφίβολα θα έχετε τακτικά ξεσπάσματα. Η ακμή, παρά το γεγονός ότι είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος, μπορεί να αφήσει σημάδια και αποχρωματισμό. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορείτε απλώς να εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν χωρίς πρώτα να αξιολογήσετε το περιεχόμενο και την αποτελεσματικότητά του στο δέρμα σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για ορούς ακμής, αλλά τίποτα δεν είναι καλύτερο να δοκιμάσετε έναν DIY ορό για την ακμή που δεν περιέχει χημικά. Και έχουμε έναν ειδικό για να σας βοηθήσει!

Η Δρ Rinky Kapoor, Σύμβουλος Δερματολόγος, Κοσμητικός Δερματολόγο και Δερματοχειρουργός, στην The Esthetic Clinics, μας φανερώνει τους καλύτερους ορούς για την ακμή.

ΗΔρ Kapoor λέει, «Οι οροί είναι μια φανταστική εναλλακτική λύση εάν ψάχνετε για μια λύση περιποίησης δέρματος που θρέφει το δέρμα και απομακρύνει τα δεινά του δέρματος». Λειτουργούν απευθείας στο δέρμα και εάν χρησιμοποιείτε έναν ορό που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας, δεν θα φράξει τους πόρους και θα βοηθήσει στην αποφυγή των σπασμών .

Η χρήση του κατάλληλου ορού μπορεί να δώσει στο δέρμα σας μια ώθηση στην υγεία! 

1. Όταν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό και τραχύ, η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας δεν αρκεί. Θα πρέπει να εφαρμόζετε ενυδατικά σέρουμ προσώπου για να αναζωογονήσετε το ξηρό δέρμα σας. Θα έχετε ενυδατωμένο, λείο και απαλό δέρμα όλη την ημέρα.

2. Οι οροί είναι ελαφρύτεροι και επομένως απορροφώνται πιο γρήγορα από το δέρμα. Λόγω αυτού, ο ορός θα καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα σας και μπορεί να βοηθήσει με την αντιγήρανση, τη φωτεινότητα του δέρματος και τη βελτίωση της υφής.

3. Οι ουλές και οι κηλίδες μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό. Αλλά οι οροί μπορούν να βοηθήσουν. Μειώνουν την εμφάνιση ουλών και κηλίδων και μπορεί να αποκαλύψουν πολύ πιο φωτεινό και όμορφο δέρμα.

4. Αν θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ορό! Ο ορός βοηθά στην προστασία του δέρματός  από τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ρυτίδες. Επιπλέον, βοηθά στην ελαχιστοποίηση της επίδρασης των λεπτών γραμμών.

5. Ο ορός προσώπου βοηθά στην ενίσχυση του κολλαγόνου του δέρματός σας για να το διατηρήσετε σφριγηλό, απαλό και λαμπερό.

Μπορούν οι οροί να βοηθήσουν στο δέρμα με τάση ακμής;
Το λιπαρό δέρμα είναι επιρρεπές σε ξεσπάσματα και μολύνσεις. Αλλά οι οροί μπορούν να κάνουν θαύματα για το δέρμα με τάση ακμής επειδή περιέχουν λιγότερα fillers και έχουν υδαρή υφή αντί για λιπαρή. Αυτό κάνει τους ορούς ένα όφελος για λιπαρούς και με τάση ακμής τύπους δέρματος.

Αποκτήστε απαλό και λαμπερό δέρμα με τους ορούς. και πείτε αντίο στην ακμή
Σύμφωνα με την Δρ Kapoor, «οι οροί DIY είναι φτιαγμένοι από ελαφρύτερα συστατικά και είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για δέρμα με τάση ακμής, επειδή ενυδατώνουν χωρίς να κάνουν το δέρμα να λάμπει σαν πετρελαιοκηλίδα».

Εδώ είναι 4 σπιτικοί οροί που μπορείτε να ετοιμάσετε σε ελάχιστο χρόνο στο σπίτι:

1. Βιταμίνη C και ροδόνερο
Ανακατέψτε 3 κουταλιές της σούπας σκόνη βιταμίνης C με 2 κουταλιές της σούπας ροδόνερο, 1 κουταλιά της σούπας έλαιο γλυκού αμυγδάλου και 2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα. Αποθηκεύστε το σε ένα καθαρό και στεγνό μπουκάλι. Αυτός ο ορός θα βοηθήσει επίσης στην αναζωογόνηση του νεκρού δέρματος. Χρησιμοποιήστε το στην πρωινή σας ρουτίνα πριν την ενυδατική σας κρέμα.

2. Βιταμίνη Α και αιθέρια έλαια
Ανακατέψτε μαζί 5 σταγόνες έλαιο καρότου, αιθέριο έλαιο λεβάντας, έλαιο τεϊόδεντρου και αιθέριο έλαιο τριανταφυλλιάς και προσθέστε 20 σταγόνες έλαιο σταφυλιού. Αποθηκεύστε το σε πορτοκαλί γυάλινο μπουκάλι. Δεδομένου ότι αυτός ο ορός έχει βιταμίνη Α (ρετινόλη), χρησιμοποιείται καλύτερα τη νύχτα.

3. Αιθέρια έλαια και κουρκουμάς
Σε ένα καθαρό και στεγνό μπολ, ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, 3-4 σταγόνες καστορέλαιο, αιθέριο έλαιο δέντρου τσαγιού, έλαιο λεβάντας και μια μικρή πρέζα βιολογικής σκόνης κουρκουμά. Αποθηκεύστε το σε ένα καθαρό μπουκάλι και χρησιμοποιήστε αυτόν τον ορό κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας.

4. Λάδι δέντρου τσαγιού και αλόη βέρα
Το έλαιο δέντρου τσαγιού είναι ένα εξαιρετικό αντιβακτηριακό για το δέρμα με τάση ακμής. Πάρτε 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο δέντρου τσαγιού, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, 20 σταγόνες ροδόνερο και 4 κουταλιές της σούπας αλόη βέρα. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε έναν ορό παρόμοια με τη συνοχή και αποθηκεύστε σε ένα καθαρό, στεγνό γυάλινο μπουκάλι μακριά από το φως του ήλιου. Χρησιμοποιήστε το στην πρωινή σας ρουτίνα.

Πάρε μακριά
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ένα έμπλαστρο πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ορό στο πρόσωπό σας για να αποφύγετε περαιτέρω δερματικά προβλήματα. Αποθηκεύστε τους ορούς μακριά από τον ήλιο και να θυμάστε ότι χρειάζεστε μόνο 2-3 σταγόνες ορού για να καλύψετε το πρόσωπο και το λαιμό σας. Η υπερβολική χρήση του προϊόντος δεν θα το κάνει πιο αποτελεσματικό.

Ορός χαβιαριού. Serum σε τιμή γνωριμίας!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr