4 θαυματουργοί τρόποι να αναδείξεις τα μαλλιά σου χωρίς να καταξοδευτείς. Κάνουν τα μαλλιά καλύτερα με διαφορά!

4 θαυματουργοί τρόποι να αναδείξεις τα μαλλιά σου χωρίς να καταξοδευτείς. Κάνουν τα μαλλιά καλύτερα με διαφορά!

Αυτό που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν καλύτερα και με διαφορά!
Τα τελευταία χρόνια έχουμε μάθει τις ευεργετικές ιδιότητες του λαδιού καρύδας, και το πως αυτό μας βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις, ιδιαίτερα ομορφιά. Σημερινός μας σκοπός, είναι να σας ενημερώσουμε για τους 4 τρόπους που το λάδι καρύδας,μπορεί να βοηθήσει ώστε τα μαλλιά σας να γίνουν πιο υγιή, λαμπερά και μαλακά. Ας ξεκινήσουμε!

#1 Για μακριά μαλλιά:
Αναμείξτε μερικές σταγόνες από λάδι καρύδας και αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας με το μείγμα. Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, και θα δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς.

#2 Για μεταξένια μαλλιά:
Ζεστάνετε μία μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας στα χέρια σας και τοποθέτησέ το στις άκρες των μαλλιών σας για όση περισσότερη ώρα μπορείτε πριν το λούσιμο. Αφού λουστείτε τα μαλλιά σας θα είναι πλήρως ενυδατωμένα και απαλά!

#3 Για τρομερή λάμψη:
Αναμείξτε λάδι καρύδας με μέλι. Μόλις φτιάξατε την πιο εκπληκτική μάσκα μαλλιών για σούπερ λάμψη!

#4 Για επαναφορά των καταστραμμένων μαλλιών:
Βαφή και τεχνικές επεξεργασίες: οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί της τρίχας. Για να βελτιώσετε την ποιότητα της τρίχας σας, φτιάξτε ένα μείγμα από gel αλόης και λάδι καρύδας και τοποθετήστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Έπειτα, ακολουθήστε την κανονική ρουτίνα λουσίματός σας. Μέρα με τη μέρα θα δείτε την ποιότητα των μαλλιών σας να βελτιώνεται σημαντικά.

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr