Το χτένισμα που μας δείχνει 10 χρόνια νεότερες.

Το χτένισμα που μας δείχνει 10 χρόνια νεότερες.

To haircut που επιλέγουν όλες οι celebrities για να δείχνουν 10 χρόνια νεότερες
Αυτό το haircut δεν αποτελεί τυχαία επιλογή.

 

Υπάρχουν κάποια beauty trends που όσα χρόνια και αν περάσουν δεν πρόκειται να χάσουν την αξία τους. Ναι, τα curtain bangs είναι σίγουρα ένα από αυτά. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλα εκκεντρικά haircuts, αυτή η επιλογή έχει και ένα πλεονέκτημα που οι celebrities το ξέρουν καλά. Ποιο είναι; Τα curtain bangs δρουν αντιγηραντικά. Ναι, μάλιστα, όπως το ακούς. Το συγκεκριμένο hair-look μας κάνει να δείχνουμε νεότερες και σύμφωνα με τους experts ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

(Photo by Gregg DeGuire/WireImage)
poster

Πώς τα curtain bangs κρύβουν χρόνια από την ηλικία μας;

Κι όμως, αυτό το haircut μπορεί να μας βοηθήσει να αναδείξουμε καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Τα curtain bangs κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα, τονίζουν τα ζυγωματικά μας και αποσπούν τη προσοχή από τις ρυτίδες ή τα σημεία που φανερώνουν την ηλικία.

«Τα curtain bangs ταιριάζουν σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και σε οποιαδήποτε ηλικία», λέει η κοσμετολόγος, Ghanima Abdullah, και συμπληρώνει:« Χαρίζουν ισορροπία στο πρόσωπο ενώ παράλληλα τραβούν τη προσοχή από τα σημάδια γήρανσης. Συχνά χρησιμοποιούνται για να πλαισιώσουν το πρόσωπο και συγκεκριμένα για να του δώσουν μια πιο νεανική όψη. Τα curtain bangs κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται μικρότερο και πιο αδύνατο όταν φτάνουν στο ύψος των μάγουλων».

Μάλιστα, η ίδια τονίζει πως αν τα curtain bangs φτάνουν στο ύψος των ματιών, δίνουν ακόμη περισσότερη έμφαση στο χαμόγελό μας. Και αν νομίζεις ότι τα benefits σταματούν εδώ, έχουμε και συνέχεια. Σύμφωνα με την Ghanima Abdullah, αυτή η επιλογή για το hair-look μας είναι η ιδανική για να δώσει περισσότερο όγκο στα αραιά μαλλιά. « Αυτό το hairstyle λειτουργεί καλά για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα αραιά τους μαλλιά, να δείχνουν πιο πλούσια», λέει χαρακτηριστικά.

elle.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr