Τα 5 καλύτερα λάδια μαλλιών. Με αυτά τα έλαια το καλοκαίρι θα έχεις μακριά υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Τα 5 καλύτερα λάδια μαλλιών. Με αυτά τα έλαια το καλοκαίρι θα έχεις μακριά υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Η καλοκαιρινή περίοδος μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στα μαλλιά, που κυμαίνονται από την έλλειψη θρέψης έως τις λιπαρές ρίζες και το τριχωτό της κεφαλής. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να πιστεύετε ότι το να λαδώσετε τα ήδη κολλώδη μαλλιά σας θα χειροτερέψουν. Αντίθετα όμως  η λίπανση των μαλλιών στον ζεστό καιρό έχει πολλά πλεονεκτήματα. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα πέντε καλύτερα λάδια μαλλιών για το καλοκαίρι, τα οποία θα κρατήσουν την τρίχα σε φανταστική φόρμα με γυαλάδα μωρού!

Ο Δρ Navnit Haror, ιδρυτής και διευθυντής της Derma Miracle Clinic, καταγράφει τα έλαια μαλλιών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το καλοκαίρι.

«Οι σκληρές ακτίνες του ήλιου μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά  και να τα κάνουν να φαίνονται βρώμικα μέσα σε λίγες μόνο μέρες», λέει ο Δρ Haror. 

Εδώ είναι τα 5 καλύτερα λάδια μαλλιών για χρήση το καλοκαίρι:

1. Αμυγδαλέλαιο (για αραιά μαλλιά)

Το αμυγδαλέλαιο είναι η τέλεια λύση για όσους υποφέρουν από τριχόπτωση. Έχει ειπωθεί ότι η τακτική χρήση αμυγδαλέλαιου αυξάνει την ανάπτυξη και μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του φυσικού  όγκου, πιθανότατα επειδή περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία προάγει την υγιή δομή της τρίχας Τα αμύγδαλα λειτουργούν και ως καθαριστικός παράγοντας, απομακρύνοντας τα σωματίδια της σκόνης ή τους ρύπους με ένα πλύσιμο!

Κάντε το αμυγδαλέλαιο μέρος της ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών σας! 

2. Λάδι Jojoba (Για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά)
Το λάδι Jojoba είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη σύγχρονη βιομηχανία ομορφιάς. Τόσο πολύ ώστε χρησιμοποιείται συχνά ως εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό σαμπουάν και conditioner λόγω των απαλών καθαριστικών του ικανοτήτων, οι οποίες είναι ιδανικές για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες!

Αυτό το ισχυρό υγρό μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στις κλειδαριές σας χωρίς φόβο να δημιουργηθούν υπολείμματα από πάνω. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον λιπαρές ρίζες λόγω του υπερκορεσμού του τριχωτού της κεφαλής μας με σκληρές χημικές ουσίες ενώ κάνουμε styling φυσαλίδες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

3. Λάδι καρύδας (για όλους τους τύπους μαλλιών)
Το λάδι καρύδας είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους ανθρώπων για να βοηθήσει στη θεραπεία των προβλημάτων των μαλλιών τους. Τα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν την τόνωση της ανάπτυξης, την πρόληψη της πιτυρίδας και του ξηρού τριχωτού της κεφαλής, καθώς και την παροχή λάμψης στα φθαρμένα μαλλιά ενώ τα μαλακώνει στις άκρες τους!

4. Ελαιόλαδο (για ευαίσθητα μαλλιά)
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό για τα μαλλιά σας . Δεν θα προκαλέσει ποτέ καμία αλλεργική αντίδραση και ως εκ τούτου είναι τέλειο αν έχετε ευαίσθητες τρίχες που χρειάζονται επιπλέον φροντίδα. Η ελαφριά, αντιφλεγμονώδης φόρμουλα προάγει ένα υγιές σύστημα, επειδή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά μας ώστε  να διατηρήσουν τη λάμψη τους χωρίς να βαραίνουν κάτι που σημαίνει λιγότερο σπάσιμο συνολικά.

5. Λάδι αβοκάντο (για ξεφλουδισμένα, εύθραυστα, ταλαιπωρημένα μαλλιά)
Το λάδι αβοκάντο είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή για τα μαλλιά . Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Α, Β, D και Ε . Αυτά τα θρεπτικά συστατικά διατηρούν τα μαλλιά μας υγιή, ενώ ο σίδηρος παρέχει δύναμη ενάντια στο σπάσιμο λόγω της ικανότητας πρόσθετης υγρασίας μαζί με τα αμινοξέα, καθιστώντας αυτή την ελαφριά φόρμουλα τέλεια κατά τους ζεστούς μήνες!

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε αντηλιακό παράγοντα προστασίας (SPF) για τα μαλλιά
Οφέλη από το λάδι μαλλιών το καλοκαίρι
1. Όταν το φως του ήλιου χτυπά το κεφάλι μας, τα μαλλιά μας γίνονται εξαιρετικά ξηρά, άτονα και εύθραυστα. Το λάδι μαλλιών προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στο τριχωτό της κεφαλής.
2. Οι θύλακες των τριχών ενισχύονται με λίπανση.
3. Εάν απλώνετε λάδι το καλοκαίρι, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη δύναμη και τον όγκο των μαλλιών.
4. Είναι γνωστό ότι η λιπαρότητα των μαλλιών διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία βοηθά να φέρει θρεπτικά συστατικά. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών.
5. Επειδή το καλοκαίρι μπορεί να αφυδατώσει τα μαλλιά και μπορεί να γίνουν πολύ εύθραυστα , το λάδι μαλλιών μπορεί να τα ενυδατώσει ξανά και να τα προστατεύσει από τη ζέστη.

Η ζέστη του καλοκαιριού μπορεί να είναι αφόρητη κατά καιρούς, αλλά είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τα μαλλιά μας. Η λίπανση του τριχωτού  με φυσικά συστατικά και η εφαρμογή ελαίων θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε υπέροχα μαλλιά όλο το χρόνο!

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr