Το φυσικό λάδι μαυρίσματος που θα λατρέψεις

Το φυσικό λάδι μαυρίσματος που θα λατρέψεις

Όλες μας επιθυμούμε το καλοκαίρι να αποκτήσουμε ένα εξωτικό μαύρισμα. Άλλες από εμάς μαυρίζουν εύκολα, ενώ οι πιο ανοιχτόχρωμες δυσκολεύονται αρκετά. Ψάχνουμε ένα προϊόν που θα μας χαρίσει το τέλειο μαύρισμα, χωρίς όμως να επιβαρύνει την επιδερμίδα μας. Γνωρίζουμε πως οι υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου είναι επικίνδυνη και ύποπτη για πολλές ασθένειες που προκαλούνται στο δέρμα. Γι’αυτό το λόγο, πρέπει να είμαστε προσεκτικές.

Εμείς σου έχουμε τη λύση για να μαυρίσεις ομοιόμορφα, φυσικά και πάνω απ’όλα, χωρίς να θέτεις την υγεία σου σε κίνδυνο. Η παρακάτω συνταγή μαυρίσματος είναι θαυματουργή και σου χαρίζει μοναδικό αποτέλεσμα με οικονομικό τρόπο!
Υλικά
3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
3 κουτ.σουπ. βούτυρο κακάο
6 κ.σ. σησαμέλαιο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. αμυγδαλέλαιο
570ml δυνατό κρύο τσάι

Σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά αναμειγνύεις το λάδι καρύδας με το βούτυρο κακάο. Μετά προσθέτεις τα υπόλοιπα λάδια και τα ανακατεύεις. Τα βγάζεις από τη φωτιά και ρίχνεις μέσα το τσάι. Χτυπάς καλά το μείγμα για μερικά λεπτά και το φυλάσσεις σε μπουκάλι. Το ανακινείς καλά πριν από κάθε χρήση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το λάδι μαυρίσματος δεν αντικαθιστά την αντηλιακή προστασία, γι’αυτό και πρέπει να εφαρμόζετε πρώτα το αντηλιακό με δείκτη προστασίας και ύστερα το λάδι.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr