Μυστικό σούπερ λεύκανσης δοντιών στο σπίτι με φυσικά υλικά.

Μυστικό σούπερ λεύκανσης δοντιών στο σπίτι με φυσικά υλικά.

Όσο πιο καθαρά δόντια και λευκά τόσο το καλύτερο. Ο χημικός τρόπος λευκαίνει άμεσα και λαμπερά τα δόντια για να τα φθείρει λίγο καιρό μετά ώστε να χρειάζονται και πάλι δραστική αντιμετώπιση. Οι φυσικές ρουτίνες όμως είναι μακροχρόνια πολύ καλύτερες καθώς σταδιακά και αποφασιστικά λευκαίνουν ολοκληρωτικά τα δόντια ενώ φροντίζουν και την υγεία τους προστατεύοντας απο βακτήρια μολύνσεις κ.α.

Η μαγειρική σόδα έχει ιδιότητες λεύκανσης  γι’ αυτό κυριαρχεί στις διαφημίσεις για οδοντόκρεμες. Βοηθά στο τρίψιμο και την αποκόληση των λεκέδων από την επιφάνεια των δοντιών, λόγω της ήπιας λειαντικής του φύσης.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου, από την άλλη πλευρά, (στο φαρμακείο) είναι ένας φυσικός λευκαντικός παράγοντας. Βοηθά επίσης στην εξόντωση βακτηρίων. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπεροξείδιο του υδρογόνου για να σκοτώσουν τα βακτήρια στις πληγές εδώ και  πολλά πολλά χρόνια.

Θα μπορούσατε να φτιάξετε μια οδοντόκρεμα από τις δύο αυτές ουσίες η οποία θα ήταν και ακαταμάχητη.

Μια τέλεια λύση λεύκανσης δοντιών!

Πως θα το κάνετε:

Πάρτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και δύο κουταλιές της σούπας υπεροξείδιο του υδρογόνου. Ανακατέψτε και τα δύο περιεχόμενα και θα καταλήξετε με μια πάστα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πάστα για να βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά. Δεν είναι μαγεία. δεν θα αποκτήσετε εξαιρετικά λαμπερά δόντια μόνο μετά από μία συνεδρία. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πάστα καθημερινά και τελικά θα αρχίσετε να βλέπετε τη μεγάλη διαφορά.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα στοματικό διάλυμα με την ίδια αναλογία μαγειρικής σόδας και υπεροξειδίου του υδρογόνου, συν λίγο νερό.

Και οι δύο ουσίες είναι αβλαβείς, αλλά εάν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει κάτι λάθος, όπως τη χρήση λάθος συστατικών, επισκεφθείτε αμέσως τον οδοντίατρό σας.

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr