Τα καλύτερα tips για να έχετε πάντα λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι

Τα καλύτερα tips για να έχετε πάντα λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι

Τα καλύτερα tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι

Είναι κάθε μέρα μια “κακή ημέρα για τα μαλλιά σας”; Αν τα προβλήματά σας προέρχονται από τα ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να τα βοηθήσετε
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι η τέλεια ευκαιρία να χαρίσετε extra λάμψη στα μαλλιά σας.

Μια καλύτερη μάρκα ενυδάτωσης.

Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα, που γράφουν ότι, θα σας χαρίσουν ενυδατωμένα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, όμως θα μπορούσαν να μην φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Καλό είναι λοιπόν, να ψάχνετε για προϊόντα με φυσικά υλικά, όπως το ελαιόλαδο ή τη γλυκερίνη, και τη σορβιτόλη και να μείνετε μακριά από τα σαμπουάν με ορυκτέλαιο και βαζελίνη, τα οποία κρατούν την υγρασία και δεν ενυδατώνουν την τρίχα.

Θερμότητα: Φίλος ή Εχθρός;

Η θερμότητα είναι ακόμα ο καλύτερος τρόπος, για να αποκτήσετε κομψά και λεία μαλλιά. Όμως, πρέπει γνωρίζετε τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τους στεγνωτήρες και από τα σίδερα. Για να προστατεύεστε τα μαλλιά σας, απλώστε μια μάσκα ενώ είναι ακόμα βρεγμένα και θα ενυδατώσει τις τρίχες σας.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας στον ύπνο.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας καλά, ακόμη και ενώ κοιμάστε. Πριν πέσετε στο κρεβάτι ξεμπερδέψτε τα με μία βούρτσα, ώστε να βοηθήσετε τα έλαια να απλωθούν στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αν έχετε μακριά μαλλιά, μπορείτε να τα πιάσετε σε ένα χαλαρό κότσο, ή να τα πιάσετε με μια γραβάτα, ώστε να μη σπάσουν κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αν έχετε κοντά, είναι καλό να κοιμηθείτε σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη, που προκαλεί λιγότερη τριβή.

Γίνετε αισθητικοί στη κουζίνα σας.

Φτιάξετε τη δική σας μάσκα μαλλιών, αναμειγνύοντας μέλη με ίση ποσότητα ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Τρίψτε τη μάσκα ομοιόμορφα μέσα από τα μαλλιά σας, και στη συνέχεια, τυλίξτε τα σε πλαστική μεμβράνη για 30 λεπτά. Ξεπλύνετέ τα με σαμπουάν και βάλτε μια μαλακτική. Κάντε το τουλάχιστον μία φορά το μήνα, ή κάθε εβδομάδα, αν μπορείτε.

jenny.gr

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr