Για ήρεμη και ατάραχη ψυχή. Τα βότανα που ρυθμίζουν και εξισορροπούν την υγεία.

Για ήρεμη και ατάραχη ψυχή. Τα βότανα που ρυθμίζουν και εξισορροπούν την υγεία.

Καθαρίζουν τον οργανισμό – ανεβάζουν την ανοσία

Τα βότανα είναι ένας από τους πέντε πυλώνες της θεραπείας στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Παρακάτω είναι μερικά από τα βότανα και οι φαρμακευτικές τους ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας.

Τζίντζερ: Στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, το τζίντζερ πιστεύεται ότι ενισχύει το Qi και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Το τζίντζερ βοηθά στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά σε διάφορες παθήσεις. Το τζίντζερ είναι μια τέλεια προσθήκη στα πιάτα σας για μια πικάντικη νότα ή σκέτο ή σε μίξη ως τσάι.

Μπουμπούκια τριαντάφυλλου: Στην Κινεζική Ιατρική, τα μπουμπούκια του τριαντάφυλλου έχουν θερμαντική επίδραση και πιστεύεται ότι βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα ενώ ανακουφίζουν από συμπτώματα όπως κοιλιακό άλγος και δυσπεψία. Βυθίστε τα μπουμπούκια τριαντάφυλλου σε ζεστό νερό για ένα αρωματικό φλιτζάνι τσάι.

Κόκκινοι χουρμάδες τζιτζιφιές: Αυτοί οι χουρμάδες λέγεται ότι έχουν ιδιότητες που μειώνουν το άγχος και το στρες.. Οι γιατροί της κινεζικής ιατρικής συχνά συνταγογραφούν σε όσους υποφέρουν από αϋπνία, ανησυχία ή εξάντληση να έχουν ένα φλιτζάνι τσάι από τζιτζιφιές.

Γκότζι Μπέρι: Τα γκότζι μούρα  πιστεύεται ότι έχουν ιδιότητες υγείας όπως η βελτίωση της μακροζωίας, της ενέργειας και της αντοχής. Προσθέστε  τα goji berries στο τσάι ή τις σούπες σας για μια επιπλέον δόση θρεπτικών συστατικών.

Χρυσάνθεμο: Το χρυσάνθεμο φημίζεται για τις διάφορες φαρμακευτικές του ιδιότητες. Έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες που βοηθούν στον καθαρισμό του σώματος. Είναι επίσης γνωστό ότι θεραπεύει μια σειρά από παθήσεις όπως πονοκεφάλους, πονόλαιμο, ακμή και έλκη και ενισχύει το ανοσοποιητικό και την υγεία της καρδιάς. Βράστε μόνοι σας μια αρωματική κατσαρόλα με τσάι χρυσάνθεμου για να αποκομίσετε όλα αυτά τα οφέλη.

Βότανα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr