Λεμφικό Mασαζ Για Το Διπλοσάγονο, Τα Πεσμένα Μάγουλα Και Την Γραμμή Στο Πιγούνι.

Λεμφικό Mασαζ Για Το Διπλοσάγονο, Τα Πεσμένα Μάγουλα Και Την Γραμμή Στο Πιγούνι.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα του υπερβολικού λίπους στο πρόσωπο λύνεται με φυσικές μεθόδους. Το αδυνάτισμα της γνάθου και η μείωση του διπλού πηγουνιού μπορούν να επιτευχθούν χωρίς ενέσεις ή οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση.

Είναι σύνηθες φαινόμενο το διπλό πηγούνι ή το υπερβολικό λίπος γύρω από τη γραμμή του σαγονιού. Εάν δυσανασχετείτε με αυτό και σας ενοχλεί, δεν είστε οι μόνοι.

Δεν είναι μόνο τα υπέρβαρα άτομα που παλεύουν με το διπλό πηγούνι. Η αιτία εμφάνισης του συχνά έχει να κάνει με την γενετική. Πολλοί αδύνατοι άνθρωποι που ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή εξακολουθούν να παλεύουν με το πολύ επίμονο ή υπερβολικό λίπος γύρω από το πρόσωπο και το σαγόνι τους. Ευτυχώς, υπάρχουν φυσικές μέθοδοι αδυνατίσματος της γνάθου  και τρόποι για να μειώσετε το διπλό πηγούνι χωρίς επεμβατικές ή δαπανηρές αισθητικές επεμβάσεις.

Ενώ το υπερβολικό βάρος μπορεί να είναι ένας παράγοντας στο σχηματισμό « υποψυχικού λίπους », διάφοροι άλλοι παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν διπλό πηγούνι. Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι έχουν γενετική προδιάθεση, καθώς έχουν περιορισμένη ελαστικότητα δέρματος, γεγονός που διευκολύνει τη χαλάρωση του γύρω από τη γνάθο.

Άλλοι άνθρωποι αναπτύσσουν διπλό πηγούνι λόγω της διαρκώς κακής στάσης του σώματος. Η πτώση και η καμπούρα εξασθενούν τους μύες στο πηγούνι και το λαιμό, συμβάλλοντας σε υψηλότερο κίνδυνο διπλού πηγουνιού με την πάροδο του χρόνου. Το δέρμα σε αυτήν την περιοχή χάνει σταδιακά την ελαστικότητά του , (όταν είναι συνήθεια να κρατάμε το κεφάλι σκυμένο). Το δέρμα κρατάει την ελαστικότητα του στο κεφάλι όταν στεκόμαστε όρθιοι στητοί και περήφανοι.

Το παρακάτω μασαζ θα αποκαταστήσει το πρόβλημα σας με επιτυχία . Εαν έχετε έντονο πρόβλημα θα δείτε διαφορά σε 2 μήνες.

 

 

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr