Έτσι θα φτιάξεις το δικό σου τόνερ για μακριά μαλλιά που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Έτσι θα φτιάξεις το δικό σου τόνερ για μακριά μαλλιά που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Δύο φανταστικές τεχνικές για αυτοσχέδια τόνερ που περιποιούνται αφάνταστα τα μαλλιά και τα μακραίνουν εντυπωσιακά (τα κάνουν και κατά πολύ πλουσιότερα) ενώ δεν χρειάζονται ξέβγαλμα μετά! 

Δενδρολίβανο

Συνδυάστε 2 κουταλάκια του γλυκού θρυμματισμένα φύλλα δεντρολίβανου με περίπου 300 ml νερό. Κάντε μασάζ με το μείγμα στα μαλλιά σας, ξεκινώντας από κάτω και προχωρώντας προς το τριχωτό της κεφαλής. Είναι ένα πολύ ελαφρύ μείγμα. μπορείτε άνετα να φύγετε για όλη την ημέρα. Δεν χρειάζεται λούσιμο μετά.

Παράλληλο όφελος: ξυπνάει το μυαλό μας (δίνει εγγρήγορση) και μας ξυπνάει πνευματικά. Ιδανική συνταγή και για γραπτές εξετάσεις! Το λέει η επιστήμη όχι εμείς. (Διαπιστωμένο με έρευνες επί ερευνών).

Επίσης Φασκόμηλο.

Την ίδια διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις  με βότανο φασκόμηλου. Αρκεί να έχεις σκούρα μαλλιά. Θα τους δώσει επίσης λάμψη και θα καλύψει τα λευκά ή δεν θα τα αφήσει να ασπρίσουν.

 

Τι αιθέριο έλαιο να προσθέσω;

Εαν θέλετε να προσθέσετε ένα αιθέριο έλαιο μέσα στο βοτανικό νερό σας προσθέστε 2 σταγόνες υλάνγκ υλάνγκ  που είναι σούπερ αφροσιακό και ερωτικό και προσδίδει μια υπόγεια ανεξήγητη αισθησιακή εικόνα στην παρουσία σας. Επίσης τονώνει την γυναικεία αυτοπεποίθηση και κυρίως την ψυχολογία που έχει μια ροπή στην θλίψη. Ταυτόχρονα κάνει εξαιρετική δουλειά στα μαλλιά  αφού τα αφήνει γυαλιστερά και πλουσιότερα. Αλλά είπαμε αυτό μόνο αν και εφόσον  θέλετε να μπείτε στα έξοδα για να το αγοράσετε. Εαν δεν έχετε την ευχέρεια αυτό τον καιρό μην πονοκεφαλιάζετε και μόνο τα βότανα κάνουν την τελειότερη δουλειά!

Ζωή Κυροπούλου.

Αιθέριο Έλαιο Υλάνγκ-Υλάνγκ – Ειδική Προσφορά.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr