Το ατημέλητο updo της Μπριζίτ Μπαρντό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Το ατημέλητο updo της Μπριζίτ Μπαρντό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και ο χρόνος για περίτεχνα χτενίσματα είναι λιγοστός, το επιμελώς ατημέλητο hair look της Γαλλίδας superstar είναι η λύση που αναζητάτε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητώντας την αλλαγή στην εμφάνιση μας, στρέφουμε την προσοχή μας τόσο στα νέα trends, όσο και στα beauty staples του παρελθόντος. Ειδικά όταν πρόκειται για το hair look που θα συνοδεύει την εικόνα μας, μια δοκιμασμένη και άρα safe επιλογή κατέχει πάντοτε εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις μας. Μια από αυτές είναι και τα πρακτικά – καθημερινά χτενίσματα που εμπνεόμαστε από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες, οι οποίες όχι μόνο θεωρούνται η επιτομή της κομψότητας αλλά και της λιτότητας, αφού με δύο – τρεις απλές κινήσεις δημιουργούν ένα άκρως γοητευτικό και φινετσάτο αποτέλεσμα.

 

Στην παράδοση των παριζιάνικων hairstyles, χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγονται και τα iconic χτενίσματα της Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία λατρεύτηκε για τα εκφραστικά της μάτια αλλά και τα επιμελώς ατημέλητα ξανθά της μαλλιά. Η λαμπερή superstar άφησε εποχή με τα εμβληματικά curtain bangs που διατηρούσε χαμηλά στο μέτωπο της, ενώ με το bouffant look της άλλαξε ολοκληρωτικά τα hair trends της pop κουλτούρας την δεκαετία των 60’s και 70’s. Μάλιστα, το messy updo χτένισμα, που την συνόδευε σε πολλές εμφανίσεις αλλά και φωτογραφίσεις της, μοιάζει η απόλυτη λύση για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού.

Η λαμπερή superstar άφησε εποχή με τα εμβληματικά curtain bangs που διατηρούσε χαμηλά στο μέτωπο της, ενώ με το bouffant look της άλλαξε ολοκληρωτικά τα hair trends

Το updo hair look της θρυλικής Μπριζίτ δεν απαιτεί περίπλοκες τεχνικές και κινήσεις για να δημιουργήσετε ένα άρτιο αποτέλεσμα, ούτε και να αφιερώσετε ώρες ολόκληρες από τον πολύτιμο χρόνο σας. Για να το πετύχετε το ζητούμενο είναι ένα: να χτενίσετε τα μαλλιά της με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσετε όσο περισσότερο όγκο μπορείτε και να αφήσετε ανέμελες τουφίτσες να αγκαλιάζουν κολακευτικά το πρόσωπο σας. Και πως θα γίνουν αυτά;

Αρχικά χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά, ώστε να μην υπάρχουν κόμποι στις άκρες. Έπειτα, με μια μικρή και λεπτή χτένα, χωρίστε τα σε τούφες και κρεπάροντας ελαφρώς τις ρίζες, δημιουργήστε όσο περισσότερο όγκο σας επιτρέπει η τρίχα σας. Καθώς τα μαλλιά σας μοιάζουν φουντωτά με μια κίνηση πιάστε τα ψηλά και πίσω με ένα απλό λαστιχάκι, χωρίς να χαλάσετε την χωρίστρα που διατηρείται στην μέση του κεφαλιού. Με μικρά τσιμπιδάκια προσπαθήστε να στερεώσετε την κοτσίδα σε ένα messy updo κοντά στο κεφάλι. Τραβήξτε απαλά μερικά τουφάκια, ώστε να πέφτουν ανέμελα στους ώμους και το πρόσωπο σας και είστε έτοιμες! Προαιρετικά μπορείτε να ρίξετε κάποιο προϊόν hairstyle για κράτημα περισσότερων ωρών, ωστόσο και χωρίς καμία προσθήκη, το χτένισμα σας μοιάζει υπέροχο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο:

www.womantoc.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr