Η συνταγή που εξαφανίζει την ακμή, τις πολλές πανάδες και τις ρυτίδες με ένα μόνο μαγικό συστατικό!

Η συνταγή που εξαφανίζει την ακμή, τις πολλές πανάδες και τις ρυτίδες με ένα μόνο μαγικό συστατικό!

Το μαγικό συστατικό είναι το αιθέριο έλαιο γεράνι. Φουλ αντιγηραντικό εκπλήσει κάθε φορά με τις ιαματικές και συσφικτικές του ιδιότητες στο δέρμα. Για να αποκτήσετε ένα δέρμα λείο χωρίς σημάδια και ακμή ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή.

Για ένα απαλό μείγμα ελαίων που ενισχύει την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος, ειδικά σε δέρματα που πλήττονται από παθήσεις όπως η ακμή και η δερματίτιδα, απλά αραιώστε 5 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Γεράνι σε 1 κουτ. από λάδι καρύδας.

Στη συνέχεια, κάντε απαλό μασάζ με αυτό το μείγμα στην πληγείσα περιοχή δύο φορές την ημέρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά μέχρι να είναι ορατά τα αποτελέσματα.

Εναλλακτικά, 2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Γεράνι μπορούν να προστεθούν σε ένα κανονικό καθαριστικό προσώπου ή πλύσιμο σώματος.

Θα δείτε το δέρμα σας τέλειο και θα σας εκπλήξει.  το γλυκό άρωμα του ελαίου γερανιού είναι αναζωογονητικό, δυναμωτικό και εμπνέει, προσφέροντας μια αίσθηση θετικότητας και καλής υγείας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Το Γεράνι είναι γνωστό ότι ενισχύει την ελαστικότητα και διατηρεί την απαλότητα του δέρματος, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε δέρμα που έχει εκτεθεί σε χημικές ουσίες, ακτινοβολία UV ή σκληρή σωματική δραστηριότητα. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, το αραιωμένο αιθέριο έλαιο γερανιού είναι επίσης πλεονεκτικό για την ενίσχυση του χαλαρού, γερασμένου ή με τάση ακμής δέρματος. Σε ουλές, ανεπιθύμητες κηλίδες, ατέλειες, ραγάδες και κοψίματα, η ιδιότητα του  Geranium Oil είναι γνωστό ότι επιταχύνει την επούλωση και το ξεθώριασμα. Ενώ ενισχύει την αναγεννητική ικανότητα του δέρματος, εξομαλύνει επίσης τον τόνο του δέρματος και την εμφάνιση της κυτταρίτιδας

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr