Γκρι τρίχες στα φρύδια: Μάθετε τι πρέπει να κάνετε

Γκρι τρίχες στα φρύδια: Μάθετε τι πρέπει να κάνετε

Με το πέρασμα των χρόνων γίνονται δεκάδες αλλαγές στην εμφάνισή μας και μια από αυτές να είναι αυτή των γκρίζων τριχών.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει αυτό το φαινόμενο να το βλέπουμε στα μαλλιά αγνοώντας απόλυτα την περιοχή των φρυδιών.

Όταν φυτρώνουν εκεί, όμως, είναι πιο σκληρές, πιο ανθεκτικές και σίγουρα δεν αποτελούν το κατάλληλο υπόστρωμα για να δοκιμάσετε τη βαφή στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δείτε την αλλαγή που θέλετε στα φρύδια σας έχοντας παράλληλα και το ιδανικότερο σχήμα.

1. Μη τα βγάζετε υπερβολικά
Πιστεύοντας ότι αφαιρώντας τις γκρι και λευκές τρίχες θα έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, θα καταλήξετε χωρίς πολλές τρίχες. Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές για μερικούς ανθρώπους, αλλά επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω γρήγορα: Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε τα καλύτερα φρύδια της ζωής σας είναι να τα αφήσετε όπως είναι.

2. Βρείτε τα σωστά προϊόντα για τα φρύδια
Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές όσον αφορά τα προϊόντα για τα φρύδια, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά. Πρώτον σκεφτείτε τους στόχους που έχετε θέσει και προσπαθείτε να συμπληρώσετε τα αραιά σημεία και να ορίσετε το μέγεθος τους. Αυτό μπορεί να γίνει με μια πούδρα φρυδιών και ένα γωνιακό πινέλο. Διαμορφώστε τα ελαφρά και να χτενίσετε τα με τη βοήθεια ενός τζελ φρυδιών.

3. Σκεφτείτε το νήμα των φρυδιών
Το threading είναι η καλύτερη μέθοδος για την ενίσχυση και τον καθορισμό του φυσικού σχήματος των φρυδιών σας. Σε αντίθεση με την αποτρίχωση με κερί, η οποία είναι ιδανική για τη στόχευση μεγάλων περιοχών του δέρματος (όπως τα πόδια ή τη γραμμή του μπικίνι), το νήμα είναι εξαιρετικά ακριβές. Μια ειδικός σίγουρα θα σας κατευθύνει.

4. Δώστε σχήμα με stencil
Εάν θέλετε να πειραματιστείτε μόνες σας θα πρέπει να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα stencil φρυδιών. Αυτό το patch το κολλάτε πάνω στα φρύδια σας και έτσι έχετε το τέλειο σχήμα ώστε να αποφύγετε να «χρωματίσετε» έξω από τις σωστές γραμμές.

5. Εφαρμόστε τα προϊόντα για τα φρύδια σας με ασυνεχείς κινήσεις
Μη γεμίζετε τα φρύδια σας με μια μόνο, ενιαία κίνηση οποιουδήποτε προϊόντος. Οι μικροσκοπικές πινελιές που μοιάζουν με τρίχες είναι ο στόχος εδώ, επομένως θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μικρές κινήσεις προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τελικό, ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

6. Δημιουργήστε ένα φυσικό τόξο
Ένα υπερβολικά μυτερό τόξο θα φέρει όλη την προσοχή σε αυτό το σημείο για τους λάθος λόγους. Έτσι, αν δεν γεννηθήκατε με ψηλό τόξο αλλά θέλετε να δημιουργήσετε ένα διακριτικό, κρατήστε ένα μολύβι φρυδιών στο ρουθούνι σας και ευθυγραμμίστε το διαγώνια με το κέντρο του ματιού σας. Εκεί ακριβώς πρέπει να πάει η φυσική καμάρα.

7. Εφαρμόστε προϊόντα από το κέντρο του φρυδιού σας
Εάν νιώθετε ότι χρειάζεται μόνο να ενισχύσετε τα τόξα σας στην αρχή του φρυδιού σας, ξεκινήστε από το τόξο και προχωρήστε προς τη γέφυρα της μύτης σας. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τη λιγότερη ποσότητα προϊόντος όταν φτάσετε στην αρχή του φρυδιού σας, κάνοντας την εφαρμογή να φαίνεται πιο ρεαλιστική. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ίδιο προϊόν στην ουρά του φρυδιού σας, ώστε να μην φαίνεται ανομοιόμορφο.

8. Επενδύστε στα κατάλληλα colour products
Φτάνοντας στο τελικό σημείο που δεν είναι άλλο από αυτό της κάλυψης είναι σημαντικό να επιλέξετε προϊόντα που παραμένουν στη διάρκεια της ημέρας και που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει πιο φυσικό από ποτέ. Εξετάστε τους τόνους του δέρματος σας, το χρώμα των μαλλιών σας και πείτε «ναι» σε σειρές που θα σας δώσουν συνολικά υπέροχη εμφάνιση.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr