DIY Time! Καταπολέμησε τις πανάδες με την πιο εύκολη μάσκα προσώπου με νεκταρίνια

DIY Time! Καταπολέμησε τις πανάδες με την πιο εύκολη μάσκα προσώπου με νεκταρίνια

Οι πανάδες μπορεί να υπάρχουν στο πρόσωπό σου, δεν θα τις αφήσεις όμως να σου χαλάσουν τη διάθεση.
Μαρία Ροδίτη

Μόλις γύρισες από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κι είμαι σίγουρη πως δεν πετάς από τη χαρά σου που αύριο θα πας στο γραφείο. Wait, όμως! Πέρασες τόσο ωραία, μη χαλάς τη διάθεσή σου με ανούσιες σκέψεις. Αφού επέστρεψες στο σπίτι σου, είναι μια καλή ευκαιρία να σε περιποιηθείς από τις ώρες που καθόσουν στον ήλιο και πρωτίστως να φροντίσεις τις πανάδες σου.

Για το απόλυτο beauty treatment, λοιπόν, σου έχω την πιο εύκολη μάσκα προσώπου που καταπολεμά πανάδες και χαρίζει μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Τι περιέχει αυτή η μάσκα; Υλικά της κουζίνας σου και συγκεκριμένα νεκταρίνια και γιαούρτι. Τόσο απλά, τόσο εύκολα!

DIY Time! Το απόλυτο matcha smoothie μπορεί να γίνει η πιο αναζωογονητική μάσκα μαλλιών

Η συνταγή για την DIY μάσκα με νεκταρίνια

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο

1 νεκταρίνι λιωμένο

Λιώσε στο μπλέντερ το νεκταρίνι μέχρι να γίνει μια πάστα. Ανακάτεψέ το με το γιαούρτι και σε πρόσωπο που έχεις καθαρίσει καλά άπλωσε τη σπιτική μάσκα. Άσε την DIY μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά στην επιδερμίδα σου κι έπειτα ξέπλυνε με δροσερό νερό.

Τι ακριβώς είναι οι πανάδες
Οι πανάδες είναι σημάδια του δέρματος, που δημιουργούνται όταν τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας δυσλειτουργούν και αυξάνεται η παραγωγή μελανίνης σε συγκεκριμένα σημεία. Τι προκαλεί αυτή τη δυσλειτουργία; Πολλά! Η έκθεση στον ήλιο, οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι φλεγμονές που προκαλεί η ακμή και -εννοείται- ο χρόνος.

 

Οι κηλίδες αυτές, λοιπόν, εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά. Δεν σε προειδοποιούν για το… σοκ που θα πάθεις βλέποντάς σε στον καθρέφτη. Οκ! Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όσο ακούγονται. Με το σωστό skincare- που είμαι σίγουρη πως έχεις φροντίσει να κάνεις- οι πανάδες σου δεν θα αποτελούν ποτέ ξανά πρόβλημα.

Γι’ αυτό… κάνε γρήγορα τη μάσκα με νεκταρίνια και χαμογέλασε στον καθρέφτη σου γεμάτη αυτοπεποίθηση.

www.queen.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr