Αυτή Η Σπιτική Μάσκα Έχει Την Δύναμη Του Σέρουμ. Μάτια, λαιμός και πρόσωπο.

Αυτή Η Σπιτική Μάσκα Έχει Την Δύναμη Του Σέρουμ. Μάτια, λαιμός και πρόσωπο.

Ανάπλαση  για αντίσταση στον ήλιο και φρέσκο πρόσωπο χωρίς ρυτίδες. Μάτια λαιμός και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες

Ενυδάτωση και σύσφιξη σε ένα.

Μάσκα προσώπου με αβοκάντο

Συστατικά:

1/2 ώριμο αβοκάντο
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κρόκος αυγού
1 καρότο βρασμένο, πολτοποιημένο και κρύο

Πως θα την φτιάξετε.

Πολτοποιήστε το αβοκάντο και το καρότο μαζί μέχρι να ενωθούν πλήρως. Προσθέστε το μέλι και τον κρόκο του αυγού και συνεχίστε να ανακατεύετε καλά. Μόλις έχετε μια λεία πάστα, είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε σε όλο το πρόσωπο, το στέρνο και κάτω απο τα μάτια.

Ξαπλώστε, ηρεμήστε και αφήστε την να δράσει για να φέρει το θαύμα της.

Εφαρμογή:

Εάν κάποια περιοχή παρουσιάζει επιπλέον ξηρότητα, φροντίστε να εφαρμόσετε περισσότερο υλικό στην περιοχή από αυτήν την  πάστα . Περιμένετε να στεγνώσει για περίπου 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και ρίξτε αμέσως κρύο νερό στο πρόσωπό σας για να κλείσετε τους πόρους σας.

Τα αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, D και E είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά που θα θρέψουν το δέρμα σας και θα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Τα καρότα αποτελούνται από αντιοξειδωτικά και βήτα-καροτίνη που επίσης θα μαλακώσουν και θα ενυδατώσουν το δέρμα αλλά θα δώσουν επίσης πίσω στην επιδερμίδα τον χαμένο όγκο της . Επίσης καρότο και αυγό τονώνουν και συσφίγγουν το κουρασμένο φθαρμένο ή ώριμο δέρμα. Το μέλι δρα ως αντιβιοτικό αλλά είναι και ένα φυσικό primer παράλληλα σας προσφέρεται ο τέλειος συνδυασμός καθαρισμού και ενυδάτωσης και μάλιστα σε DIY !

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr