Αύξησε το στήθος σου με 6 φυσικούς τρόπους

Αύξησε το στήθος σου με 6 φυσικούς τρόπους

1 Μείωσε την τετοστερόνη, αύξησε τα οιστρογόνα
Τα οιστρογόνα είναι γυναικεία ορμόνη και ενισχύουν τους ιστούς του στήθους σε αντίθεση με την αντρική ορμόνη τεστοστερόνη που μειώνει την ανάπτυξή του. Για να μειώσεις την τετοστερόνη απέφευγε τροφές πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες όπως πατατάκια, κράκερ, άσπρο ρύζι κ.λπ.

Πλούσιες πηγές οιστρογόνων είναι η κολοκύθα, το σκόρδο, τα κόκκινα φασόλια, η φάβα, η μελιτζάνα και ο λιναρόσπορος.

2 Κατανάλωνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά
Σου προσφέρουν αντιοξειδωτικά που λειτουργούν προστατευτικά στην μεμβράνη των κυττάρων και κατά των ελεύθερων ριζών, καθυστερώντας φυσικά τα σημάδια της γήρανσης, και συμβάλλουν στη ρύθμιση των επιπέδων της τεστοστερόνης στον οργανισμό. Κατανάλωνε τουλάχιστον πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα.

3 Ρίξ’το στη σόγια
Τα προϊόντα σόγιας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες που συμβάλλουν στην αύξηση των επιπέδων των οιστρογόνων τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στην ανάπτυξη των αδένων του μαστού. Επιπλέον, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και μπορεί να βοηθήσουν στην οικοδόμηση και την επισκευή των κατεστραμμένων ιστών του σώματος.

4 Εκτέλεσε τις κατάλληλες ασκήσεις
Γενικά η άσκηση βοηθά στην καλή στάση του σώματος και αυτό σημαίνει ίσια σπονδυλική και δυνατή πλάτη με αποτέλεσμα το στήθος να δείχνει πιο στητό, πιο ανορθωμένο και πιο ενισχυμένο.

* Η γιόγκα ή το pilates ενισχύουν τους μυς του θώρακα κάτω από το στήθος βελτιώνοντας το μέγεθος και το σχήμα του.

* Τα Push ups ενδυναμώνουν τους θωρακικούς μύες που υποστηρίζουν το στήθος. Στηρίξου στα γόνατα και τις παλάμες με τα χέρια τεντωμένα και κάτω από το άνοιγμα των ώμων. Έχε τα πόδια σου κλειστά και ενωμένα. Κεφάλι, κορμός, λεκάνη και μηροί πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα. Φρόντισε η κοιλιά και οι γλουτοί σου να είναι σφιγμένοι. Λύγισε τα χέρια και μόλις το στήθος σου ακουμπήσει το έδαφος έλα στην αρχική θέση. Είσπνευσε κατά το λύγισμα των χεριών, έκπνευσε καθώς τα τεντώνεις. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

* Οι πιέσεις στήθους επίσης ενδυναμώνουν τους θωρακικούς μύες: Ξάπλωσε σε μια μπάλα γυμναστικής ανάσκελα με τα γόνατα σε γωνία 90 μοιρών. Κρατώντας στα χέρια σου δύο βαράκια 2 – 2,5 κιλών τέντωσέ τα μπροστά. Αργά άνοιξέ τα προς το πλάι. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

5 Κάνε μασάζ
Το μασάζ προκαλεί αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο στήθος που αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους ιστούς, βελτιώνοντας την ποιότητά τους. Επειδή το μασάζ διεγείρει τη ροή του αίματος προς το στήθος επιτρέπει και στα οιστρογόνα που προσλαμβάνεις μέσω των τροφών να φθάσουν στον ιστό του μαστού. Φτιάξτε αυτό το μείγμα για μασάζ και κάνε κυκλικές κινήσεις τοπικά 1-2 φορές την ημέρα για 5 – 7 λεπτά:

Υλικά:

30 ml λάδι βάσης νυχτολούλουδο,

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο νερολί,

6 σταγόνες αιθέριο έλαιο μελισσόχορτο

και 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι.

Ρίξε τα υλικά σε ένα γυάλινο βαζάκι και ανακίνησέ το πριν από κάθε χρήση.

 

6 Διάλεξε το σωστό σουτιέν
Ο ευκολότερος τρόπος για να ενισχύσεις το μπούστο σου είναι η επιλογή του σωστού σουτιέν. Αυτό το μαγικό εσώρουχο θα δείξει στο δευτερόλεπτο το στήθος σου πιο πλούσιο και θα αναδείξει το σχήμα του. Χωρίς κόπο, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι.

Αύξησε το στήθος σου με 6 φυσικούς τρόπους σέξι μπούστο μαστός στήθη αύξηση στήθους άσκηση yoga pilates διατροφή οιστρογόνα τετοστερόνη σουτιέν μασάζ ομορφιά στητό στήθος χωρίς χαλάρωση tips τρόποι συμβουλές

Τα αιθέρια έλαια της συνταγής εδώ.

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr