Δύο φυσικοί τρόποι για να αποκτήσετε πιο γεμάτα φρύδια και μακρύτερες βλεφαρίδες

Δύο φυσικοί τρόποι για να αποκτήσετε πιο γεμάτα φρύδια και μακρύτερες βλεφαρίδες

Αλόη βέρα και έλαιο δεντρολίβανου στη «μάχη» για την ομορφιά
Δύο φυσικοί τρόποι για να αποκτήσετε πιο γεμάτα φρύδια και μακρύτερες βλεφαρίδες

Αν κάθε φορά που κοιτάζετε στον καθρέφτη πιάνετε τον εαυτό σας να εύχεται να είχε πιο γεμάτα φρύδια ή πιο μακριές βλεφαρίδες, υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την επιθυμία σας. Για πιο γεμάτο βλέμμα, λοιπόν, έχετε κατά νου τα δύο παρακάτω φυσικά προϊόντα.

Η αλόη βέρα ωφελεί το δέρμα και τα μαλλιά σας με διάφορους τρόπους. Πρώτον, επειδή είναι ένα φυτό που αποτελείται κυρίως από νερό, μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα και τα μαλλιά σας, σύμφωνα με το Allure. Περιέχει, επίσης, βλεννοπολυσακχαρίτες που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματός σας, ενώ οι αντισηπτικές της ιδιότητες βοηθούν στην πρόληψη των λοιμώξεων του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.

Η αλόη βέρα περιέχει, επίσης, συστατικά ικανά να ενισχύσουν τα μαλλιά σας. Όπως εξήγησε το Hello Giggles, επειδή η αλόη βέρα είναι τόσο καλό μαλακτικό, μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση των φρυδιών σας και στην αποκατάσταση των εύθραυστων βλεφαρίδων, επίσης. Όταν οι βλεφαρίδες σας είναι γεμάτες υγρασία, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να σπάσουν. Αν δεν είστε σίγουρες, όμως, από πού να ξεκινήσετε, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα φυτό αλόης βέρα, να σπάσετε ένα από τα φύλλα και να το εφαρμόσετε απευθείας. Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε μία από τις πολλές ποικιλίες τζελ αλόης βέρα.

Έλαιο δενδρολίβανου
Το δέρμα σας θα λατρέψει το έλαιο δεντρολίβανου επειδή περιέχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιασικές ιδιότητες που βοηθούν στην επούλωση και την καταπράυνση του δέρματος, σύμφωνα με το Byrdie. Επιπλέον, τα μαλλιά σας θα είναι μεγάλοι θαυμαστές του ελαίου δεντρολίβανου επειδή μειώνει τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής και βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών. Σύμφωνα με το Well+Good, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το έλαιο δενδρολίβανου μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα φρύδια σας πιο γεμάτα και τις βλεφαρίδες σας πιο μακριές.

Η Sara Panton, διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια της μάρκας αιθέριων ελαίων Vitruvi, συνιστά να εφαρμόζετε λίγο έλαιο δενδρολίβανου στα φρύδια σας κάθε βράδυ για τα καλύτερα αποτελέσματα. Και αν προσθέσετε μερικές σταγόνες έλαιο λεβάντας στο σωληνάριο της μάσκαρά σας, θα διατηρήσει ακόμη και τη μάσκαρά σας για λίγο περισσότερο. «Επιπλέον, κάθε φορά που ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας, θα παίρνετε μια αναζωογονητική μυρωδιά αέρα με άρωμα κήπου», αποκάλυψε στο Well+Good.

www.newsbeast.gr

Έλαιο δεντρολίβανου αντιμικροβιακό. Αύξηση τριχοφυΐας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr