Πως να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα με φυσικές θεραπείες.

Πως να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα με φυσικές θεραπείες.

Σπιτικές θεραπείες για λεία επιδερμίδα προσώπου.


Ακολουθούν μερικές σπιτικές θεραπείες που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος για πιο ομαλή εμφάνιση.

Μέλι. Το μέλι είναι ένα φυσικό απολεπιστικό που τυχαίνει να έχει επίσης βιοδραστικές ιδιότητες που μπορεί να είναι ευεργετικές για τη θεραπεία ορισμένων δερματικών παθήσεων και τη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Λάδι καρύδας. Το λάδι καρύδας είναι μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία ορισμένων φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων. Επειδή μπορεί να φράξει τους πόρους, είναι καλύτερο να περιορίσετε τη χρήση του στο σώμα.

Λουτρά βρώμης. Τα λουτρά με πλιγούρι μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σας να διατηρήσει την υγρασία και να θεραπεύσει ορισμένες δερματικές παθήσεις. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μπάνιο με πλιγούρι ήψωνίστε διαδικτυακά λουτρά με πλιγούρι βρώμης , μαζί με άλλα προϊόντα περιποίησης δέρματος από βρώμη για το πρόσωπο και το σώμα σας.

Αιθέρια έλαια. Μερικά αιθέρια έλαια , όταν αραιώνονται με έλαια μεταφοράς , μπορούν να εφαρμοστούν στο δέρμα για να μειώσουν τις ρυτίδες και να θεραπεύσουν μια σειρά από δερματικά προβλήματα. Μερικά αιθέρια έλαια για τις ρυτίδες περιλαμβάνουν έλαια λεμονιού, τριαντάφυλλου και jojoba.

Υγραντήρες. Οι υγραντήρες προσθέτουν υγρασία στον αέρα για να εμποδίσουν το δέρμα σας να στεγνώσει. Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό φάρμακο για την ψωρίαση. Μπορείςψωνίστε για υγραντήρες στο διαδίκτυο.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr