Αυτό Είναι το Μυστικό για να Δείχνετε για Πάντα 25 Χρονών!

Αυτό Είναι το Μυστικό για να Δείχνετε για Πάντα 25 Χρονών!

Μην κολλάτε ποτέ με μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς. Μάθετε να δοκιμάζετε πράγματα.
Οι Σομαλές έχουν βρει τα κόλπα για να διατηρούνται για πάντα νέες.
Τα μυστικά τους βρίσκονται στη φύση.

Πόσα γνωρίζετε για τις παραδόσεις ομορφιάς που έχουν στη Σομαλία; Μάλλον δεν γνωρίζετε και πολλά. Ήρθε, όμως, η ώρα να μάθετε, αν θέλετε να δείχνετε για πάντα 25!

Οι γυναίκες στη Σομαλία δεν δείχνουν καθόλου πόσο χρονών είναι και αυτό έχει να κάνει με τα φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούν.

Κουρκουμάς! Αυτό είναι το «μαγικό» συστατικό των μασκών που φτιάχνουν. Δεν υπάρχει γυναίκα στη Σομαλία που να μην κάνει απολέπιση στο πρόσωπό της με κουρκουμά. Ο κουρκουμάς είναι ιδανικός για απολέπιση αλλά και για λείανση της επιδερμίδας που έχει ακμή.

 

Οι γυναίκες στη Σομαλία λατρεύουν τον κουρκουμά!

Από την άλλη, οι Σομαλές παίρνουν Μελάνθιο έλαιο (black seed oil) ως διατροφικό συμπλήρωμα. Στην κυριολεξία, δεν ζουν χωρίς αυτό.

Σε ό,τι αφορά την ακμή, το μηλόξιδο είναι το νούμερο 1 προϊόν γι’αυτές. Απλώνοντας μηλόξιδο στην επιδερμίδα σας κάθε φορά που πάει να «σκάσει» ένα σπυράκι, βοηθάτε στην μη εμφάνιση των σπυριών.

Πιο συγκεκριμένα ανακατέψτε σε ένα βαποριζατέρ μηλόξιδο και νερό και βάλτε το μείγμα στην επιδερμίδα σας με λίγο βαμβάκι. Κάντε το κόλπο με το μηλόξιδο 1-2 φορές την εβδομάδα ή 1 αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα.

8 Πράγματα που Έχετε στο Σπίτι και Καταστρέφουν την Επιδερμίδα σας

Το μηλόξιδο είναι τέλειο για την ακμή.

Τέλος, το ροδόνερο είναι το τέλειο αντιγυραντικό προϊόν. Κάθε Σομαλή το απλώνει σχεδόν καθημερινά στο πρόσωπό της μιας και από ότι λένε κάνει απίστευτη δουλειά στην επιδερμίδα. Το ροδόνερο ισορροπεί το pH της επιδερμίδας, ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και καταπολεμά τα σημάδια στο πρόσωπο που μπορεί να προκύψουν από το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση στον ήλιο.

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr