Μικρά μυστικά που σώζουν το κολλαγόνο και υπόσχονται τέλεια επιδερμίδα

Μικρά μυστικά που σώζουν το κολλαγόνο και υπόσχονται τέλεια επιδερμίδα

Ψεκάστε με ροδόνερο το πρόσωπό σας.
Περάστε όλο το πρόσωπο με ένα παγάκι.

Τα υλικά που θα χρειαστείς τα έχεις ήδη στο σπίτι σου!

Μπορεί η ενυδατική κρέμα να κάνει πολύ σημαντική δουλειά αλλά ήξερες πως μπορείς να κάνεις θαύματα με σπιτικά υλικά; Κι όμως, καμιά φορά δεν χρειάζεται να ξοδεύεις πολλά χρήματα για να αποκτήσεις μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα παγάκι, μια ώριμη μπανάνα και ροδόνερο.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο πώς ένα παγάκι μπορεί να βοηθήσει στην επιδερμίδα αλλά γίνεται. Άσε να λιώσει ένα παγάκι στο πρόσωπό σου μετά από τον καθαρισμό. Ο λόγος που το κάνεις μετά είναι για να μην τρίψεις όλα τα βακτήρια μέσα στους πόρους σου. Το αποτέλεσμα; Σφιχτό δέρμα με μικρούς πόρους άρα και λιγότερα σπυράκια.

Τρίψε μια μπανανόφλουδα από μια ώριμη μπανάνα στο πρόσωπό σου μέχρι να γίνει καφέ (αυτό γίνεται περίπου σε ένα λεπτό) για ενυδάτωση και απολέπιση! Μετά ξέπλυνε. Φυσικά την μπανάνα μπορείς να την φας που ξέρεις ότι σου κάνει έτσι κι αλλιώς καλό.

Όταν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή, μειώνεται το κολλαγόνο του δέρματος. Αν νιώθεις λοιπόν να σε τραβάει το δέρμα ψέκασε λίγο ροδόνερο στο πρόσωπό σου. Περίμενε μέχρι να το απορροφήσει λίγο και θα έχεις πάλι ενυδατωμένη επιδερμίδα!

spirossoulis.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr