Scrub ποδιών με μέντα & θαλασσινό αλάτι: Μεταξένιες φτέρνες τόσο φυσικά! [vid]

Scrub ποδιών με μέντα & θαλασσινό αλάτι: Μεταξένιες φτέρνες τόσο φυσικά! [vid]

Scrub ποδιών με μέντα & θαλασσινό αλάτι: Δοκιμάστε την συνταγή που ακολουθεί για μεταξένιες και απαλές φτέρνες όλο το καλοκαίρι!

Φέτος το καλοκαίρι κάντε μια στροφή στην περιποίηση της επιδερμίδας σας, επιλέγοντας φυσικά και απαλά συστατικά και προϊόντα, που έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Ειδικά για την περιποίηση των ποδιών σας, έχουμε μια υπέροχη και απλή συνταγή για σπιτικό Scrub με μέντα και θαλασσινό αλάτι, που δεν θα σας απογοητεύσει.

Αφροδίτη Νικολάου

Scrub ποδιών με μέντα και θαλασσινό αλάτι: Τι θα χρειαστείτε για το Scrub

1 1/2 κ.γ Θαλασσινό αλάτι
1/3 κ.γ αμυγδαλέλαιο
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας

Πώς να φτιάξετε το χαλαρωτικό Scrub ποδιών με μέντα και θαλασσινό αλάτι
Τοποθετήστε το θαλασσινό αλάτι σε ένα μέτριο μπολ. Προσθέστε σιγά σιγά το αμυγδαλέλαιο, ανακατεύοντας καθώς το ρίχνετε στο αλάτι. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο και ανακατέψτε καλά. Φυλάσσεται το μείγμα σε γυάλινο βάζο.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε
Καθίστε στην άκρη της μπανιέρας σας ή σε μια καρέκλα με τα πόδια σας σε μια μεγάλη λεκάνη. Περάστε το μείγμα πάνω από τα πόδια σας, τρίβοντας καλά, φροντίζοντας να εστιάσετε στις φτέρνες και τα πέλματα των ποδιών σας. Περιμένετε λίγα λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε τα πόδια σας. Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας λίγο βούτυρο καρυτέ, λάδι καρύδας ή την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα στα πόδια και βάλτε ένα απαλό ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες για να βοηθήσετε τα έλαια να απορροφηθούν (και να μην γεμίσετε λεκέδες το πάτωμα ή τα σεντόνια σας)!

www.healthweb.gr

Αιθέριο έλαιο μέντας. Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr