Νύχια που δεν μακραίνουν με τίποτα; 5 tips για να αποκτήσεις τα μακριά νύχια που τόσο θέλεις

Νύχια που δεν μακραίνουν με τίποτα; 5 tips για να αποκτήσεις τα μακριά νύχια που τόσο θέλεις

Αποτελεσματικά tips για να τα κάνεις πιο δυνατά και ανθεκτικά.

Δεν έχουμε τίποτα ενάντια στα κοντά νύχια, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν πρόκειται για την υιοθέτηση των κορυφαίων τάσεων στα nail art σχέδια, το μακρύ μήκος στα νύχια είναι -σχεδόν πάντα- μονόδρομος. Τι γίνεται όμως όταν ό,τι και να κάνεις τα μήκος τους δεν αλλάζει; Αν αναρωτιέσαι λοιπόν “πώς να μακρύνω τα νύχια μου”, τότε οι συμβουλές που ακολουθούν σίγουρα θα σε βοηθήσουν:

Τα χρώματα στα νύχια που επιλέγουν αυτήν την στιγμή όλες οι influencers για το πεντικιούρ τους

Πώς να μακρύνω τα νύχια μου; Οι συμβουλές που πρέπει να ξέρεις
Αν τα νύχια σου δεν μακραίνουν, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν: Είτε τα τρως, είτε δεν τα περιποιείσαι σωστά. Αφού σταματήσεις λοιπόν την ονυχοφαγία με τις συμβουλές που θα βρεις εδώ, πάμε να δούμε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης που θα πρέπει να ακολουθήσεις:

Το απρόσμενο χρώμα στα νύχια που επιλέγουν όλα τα it girls φέτος το φθινόπωρο

1. Ενυδάτωση
Πριν πας για ύπνο θρέψε την επιφάνεια των νυχιών, αλλά και τα πετσάκια εφαρμόζοντας λίγο ενυδατικό έλαιο (καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας ή jojoba) και κάνε απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλά σου μέχρι να απορροφηθεί.

2. Προστασία
Αν τα νύχια σου είναι εύθραυστα και σπάνε, δοκίμασε να φοράς γάντια όσο κάνεις δουλειές του σπιτιού, που χρειάζονται σκληρά καθαριστικά προϊόντα, όπως το πλύσιμο των πιάτων.

3. Θεραπεία
Ενσωμάτωσε στη ρουτίνα περιποίησης των νυχιών σου μια ειδική θεραπεία ενδυνάμωσης, που θα βρεις στο φαρμακείο.

4. Βερνίκια νυχιών
Δεν αποκλείεται τα νύχια σου να είναι τόσο εύθραυστα και αδύναμα, επειδή χρησιμοποιήσεις βερνίκια κακής ποιότητας ή επειδή επισκέπτεσαι μια όχι ιδιαίτερα έμπειρη manicurist, η οποία δεν τα φροντίζει. Για να τα δεις να μακραίνουν, προτίμησε βερνίκια υψηλής ποιότητας με ενυδατικούς παράγοντες και επισκέψου μια καταρτισμένη nail expert για το μανικιούρ σου.

5. Ισορροπημένη διατροφή
Το πιο σημαντικό μέρος κάθε ρουτίνας είναι η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής, έτσι ώστε το σώμα να μπορεί να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ισορροπημένη διατροφή που περιέχει πολλές πρωτεΐνες, καλά λιπαρά και μια ποικιλία πολύχρωμων φρούτων και λαχανικών είναι το κλειδί για τη διατήρηση υγιών νυχιών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αν τα νύχια σου είναι πολύ εύθραυστα, δεν αποκλείεται να έχεις έλλειψη σιδήρου. Κάνε λοιπόν εξετάσεις αίματος για να τσεκάρεις τα επίπεδα του σιδήρου στον οργανισμό σου και αναζήτησε τη συμβουλή του γιατρού σου.

Η έσχατη λύση
Αναρωτιέσαι “πώς να μακρύνω τα νύχια μου σήμερα”; Αν θέλεις να δεις αποτελέσματα σήμερα κιόλας, τότε το μόνο που θα μπορούσαμε να σε συμβουλεύσουμε είναι να δοκιμάσεις τα ψεύτικα νύχια, τα οποία κολλούν στην επιφάνεια του φυσικού νυχιού και μένουν αναλλοίωτα για μερικές μέρες. Στα plus το γεγονός ότι διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει με τη διάθεσή σου.

Photo credits: Instagram/@overglowedit

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr