DIY: Δεν υπάρχει! Αυτά είναι τα φυσικά λευκαντικά για σούπερ λαμπερό και όμορφο δέρμα!

DIY: Δεν υπάρχει! Αυτά είναι τα φυσικά λευκαντικά για σούπερ λαμπερό και όμορφο δέρμα!

DIY: Δεν υπάρχει! Αυτα είναι τα φυσικά λευκαντικά για σούπερ λαμπερό και όμορφο δέρμα!
istock
Κάθε γυναίκα θέλει να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό της! Για να φαίνεσαι λαμπερή, πρέπει το αποτέλεσμα να φαίνεται αβίαστο, φυσικό, χωρίς βαρύ μακιγιάζ. Μπορείς να το πετύχεις, λοιπόν, αυτό “φωτίζοντας” το δέρμα σου, χρησιμοποιώντας φυσικές τεχνικές λεύκανσης.

Εδω είναι 5 φυσικά συστατικά λεύκανσης για το πρόσωπο σου, που μπορείς να δοκιμάσεις γρήγορα στο σπίτι και να έχεις ιδανικα αποτελέσματα για ένα πιο φωτεινό, πιο λαμπερό, πιο απαλό και πιο ανοιχτό δέρμα!

Τα 5 φυσικά συστατικά που θα σου δώσουν extra λάμψη

Φλούδα και χυμό πορτοκαλιού

Η καθημερινή κατανάλωση ενός ποτηριού χυμού πορτοκαλιού μπορεί να κάνει θαύματα στην υφή του δέρματός σου. Με τον ίδιο τρόπο, η χρήση του χυμού και ακόμη και της φλούδας του, απευθείας στο δέρμα σου μπορεί να επιφέρει πολλές αλλαγές.

Για αυτό, μπορείς να απλώσεις απευθείας φρέσκια φλούδα πορτοκαλιού στο δέρμα του προσώπου σου ή να την αλέσεις σε λεπτή σκόνη και να την συνδυάσεις με λίγο γιαούρτι, να την απλώσεις στο πρόσωπό σου και να τη σκουπίσεις μετά από 20 λεπτά.

Αντίθετα, μπορείς επίσης να αναμίξεις λίγο χυμό πορτοκαλιού με ένα ή δύο κουταλάκια του γλυκού ή σκόνη κουρκουμά και να το απλώσεις στο πρόσωπό σου. Ωστόσο, να είσαι προσεκτική κατά τη χρήση σκόνης κουρκουμά, γιατί η χρήση μπορεί να αφήσει λεκέ στο δέρμα σου.

Γιαούρτι

Η τακτική χρήση γιαουρτιού ή τυροπήγματος, μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόσωπό σου.

Μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις το γιαούρτι ως μάσκα και να το αφήσεις για 10-15 λεπτά και να το τρίψεις με ένα βρεγμένο πανί ή μπορείς να ανακατέψεις λίγο αλεύρι ή αλεσμένη βρώμη για να γίνει μια λεία πάστα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως scrub στο δέρμα του προσώπου σου.

Λεμόνι

Τα λεμόνια είναι τα πιο φυσικά προϊόντα λεύκανσης που μπορείς να βάλεις στα χέρια σου. Για να το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να στύψεις δύο λεμόνια, να μουσκέψεις το βαμβάκι και να απλώσεις το βαμβάκι στο πρόσωπό σου και να το αφήσεις εκεί για λίγο.

Εναλλακτικά, μπορείς να αναμίξεις λίγο ροδόνερο μαζί του για επιπλέον άρωμα και για πιο απαλό δέρμα. Μπορείς επίσης να το αναμίξεις με λίγο γιαούρτι ή βρώμη και γιαούρτι, για να κάνεις ένα χοντρό scrub που μπορείς να αφήσεις στο πρόσωπό σου για 20 λεπτά.

Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς είναι ένας σταθερός παράγοντας για τη μείωση των σκούρων σημείων στο δέρμα σου και για ομοιόμορφο τόνο δέρματος. Ο κουρκουμάς σε σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά με λίγο κρύο νερό ή να αναμιχθεί με σκόνη φλούδας πορτοκαλιού όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ή ακόμα και με λίγο μέλι ή γιαούρτι.

Να είσαι προσεκτική όταν χρησιμοποιείς κουρκουμά καθώς μπορεί να αφήσει μακροχρόνιο λεκέ στο πρόσωπό σας.

Μέλι

Ένας από τους κύριους λόγους για ανομοιόμορφο τόνο δέρματος είναι το ξηρό δέρμα. Η σωστή ενυδάτωση του δέρματος μπορεί να εξαφανίσει τα μισά προβλήματά του. Το μέλι, ένα κοινό οικιακό συστατικό βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματός σου.

Μπορείς απλά να το τρίψεις στο πρόσωπό σου και να το αφαιρέσεις μετά από 15 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείς να το ανακατέψεις με λίγο γάλα σε σκόνη και αμυγδαλέλαιο για άρωμα και να το αφήσεις το να δράσει ως scrub.

glance.gr

 

Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr