Λευκά ξανθά μαλλιά: 7+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν την μεγάλη αλλαγή!

Λευκά ξανθά μαλλιά: 7+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν την μεγάλη αλλαγή!

Λευκά ξανθά μαλλιά: 7+1 πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις πριν κάνεις την μεγάλη αλλαγή!

Τα λευκά ξανθά μαλλιά είναι η κορύφαια απόχρωση στις ξανθιές βαφές για το 2022! Ήδη έχουμε αφιερώσει άρθα για την αγαπημένη απόχρωση μαλλιών της Kim Kardashian και έχεις πάρει μία γεύση για τι επρόκειτο.

Η Kim Kardashian λάνσαρε πρώτη τα λευκά ξανθά μαλλιά και έκτοτε πολλές γυναίκες έχουν κλείσει το ραντεβού τους στο κομμωτήριο για την μεγάλη αλλαγή. Συγκέντρωσα, λοιπόν, όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νεό χρώμα στα ξανθά μαλλιά για να είσαι σίγουρη για την απόφαση που παίρνεις!

 

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ

Αυτή δεν είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί παρορμητικά. Το να έχεις λαμπερά λευκά μαλλιά είναι μια σοβαρή μεταμόρφωση και θα χρειαστεί λίγη εξοικείωση.

Οι πρώτες 24 ώρες μετά την αλλαγή θα σου προκαλέσουν πανικό, αφού δύσκολα θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Πάρε τον χρόνο σου, λοιπόν, και για το πριν και για το μετά του hair transformation.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ

Αν νόμιζες ότι υπήρχε μόνο μία απόχρωση του λευκού, θα πρέπει να κάνεις μια μεγαλύτερη έρευνα πριν καθίσεις στην καρέκλα του κομμωτηρίου. Από ένα ζεστό, κρεμώδες λευκό ξανθό έως ένα σχεδόν μωβ, περλέ λευκό, είναι καλή ιδέα να σκεφτείς ποια εμφάνιση θέλεις εσύ.

Ο κομμωτής σου θα μπορεί να σε καθοδηγήσει ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σου!

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Το ραντεβού σου θα διαρκέσει περίπου 4,5 ώρες, κατά τις οποίες μπορεί να ακούσεις πολλές τεχνικές που δεν θα καταλαβαίνεις. Οπότε οπλίσου με υπομονή!

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΝΑΕΙ

Για κάποιο λόγο, πολλές γυναίκες δεν υπολογίζουν το ντεκαπάζ στο τριχωτό της κεφαλής ως μία επίπονη διαδικασία. Έτσι, όταν άρχισεις να αισθάνεσαι ένα κάψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, μην πανικοβληθείς γιατί μπορεί να είναι μία αλλεργική αντίδραση ή και κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Το θετικό είναι ότι το δροσερό ξέβγαλμα μαλλιών / μασάζ κεφαλής προσφέρει ανακούφιση και χαλάρωση!

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Πριν από το ραντεβού σου, είναι καλή ιδέα να κάνεις μία προκαταρκτική περιποίηση των μαλλιών σου με προστατευτικά έλαια.

Μετά το ραντεβού, τα μαλλιά σου θα έχουν χάσει πολλά από τα καλά τους συστατικά (χρωστικές ουσίες, πρωτεΐνες και έλαια) και μπορεί να είναι αδύναμα και ταλαιπωρημένα – ειδικά αν έχουν πολύ λεπτή υφή. Συνεπώς, μετά την βαφή η συχνή περιποίηση και οι θεραπείες είναι αναπόφευκτες.

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΙΝ…;

Πρέπει να έχεις υπομονή! Εάν τα φυσικά σου μαλλιά είναι πιο σκούρα από ένα μεσαίο ξανθό, η επιστροφή θα είναι αρκετά δύσκολη.

Ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να το βάψεις σταδιακά σε βαθύτερες αποχρώσεις και στη συνέχεια να αφήσεις τη φυσική σου ρίζα να αναπτυχθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πάρει πολύ χρόνο να “βγάλεις” το λευκό ξανθό από τα μαλλιά σου.

Photos: Istock

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr