7 τροφές για καλύτερη ερωτική ζωή με επιδόσεις ( και αυξημένη ευαισθησία) απο γυναικολόγο.

7 τροφές για καλύτερη ερωτική ζωή με επιδόσεις ( και αυξημένη ευαισθησία) απο γυναικολόγο.

7 ΤΡΟΦΕΣ  Για Καλύτερο Σεξ Από Γυναικολόγο
POOSH

Η καλή διατροφή έχει κάθε όφελος για την υγεία μας. Το λαμπερό δέρμα, η καλύτερη διαχείριση βάρους, η βελτιωμένη ενέργεια, το βέλτιστο ανοσοποιητικό και η ενισχυμένη διάθεση εμπίπτουν σε μια ισορροπημένη, καθαρή και υγιεινή διατροφή. Αλλά πόσο συχνά σκεφτόμαστε την κολπική και αναπαραγωγική μας υγεία – πόσο μάλλον τη σεξουαλική μας ορμή – όταν πιάνουμε ένα σνακ;

Η Δρ. Heather Bartos, OB-GYN και Δημιουργός του The ME Spot™ and Inner-Course™, έχει μερικές ανέκδοτες καθώς και επιστημονικές καυτές απόψεις σχετικά με αυτό που όλοι θα πρέπει να απολαμβάνουμε περισσότερο στο πιάτο μας για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον κόλπο και την αναπαραγωγική μας λειτουργία. υγεία. Φυσικά, όλα αυτά τα τρόφιμα έχουν πολλαπλά οφέλη. δεν περιορίζονται στα πολύτιμα ζωογόνα κέντρα μας—αλλά όταν γνωρίζουμε ποιες τροφές πρέπει να διατηρούμε για καλύτερη υγεία του κόλπου, τα σύνθετα αποτελέσματα μπορεί να μιλούν από μόνα τους.

Για δυνατούς μύες kegel
«Μου αρέσουν οι γλυκοπατάτες που περιέχουν υψηλές ποσότητες βιταμίνης Α. Η βιταμίνη Α μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού για υγιή τοιχώματα του κόλπου και της μήτρας (και είναι η πηγή του διάσημου λιπαντικού του Frankie στο Grace and Frankie ).»

Για φρέσκια χλωρίδα
Το απλό γιαούρτι είναι γεμάτο με υγιή προβιοτικά βακτήρια. Και δεδομένου ότι ο κόλπος έχει ένα δικό του μικροβίωμα για να διατηρεί το pH ισορροπημένο και απαλλαγμένο από μολύνσεις, η πρόσθετη χλωρίδα είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Προστασία από λοιμώξεις
Τα βακκίνια είναι εξαιρετικά για την υγεία της ουροδόχου κύστης, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους είναι επιρρεπείς σε ουρολοιμώξεις . Καλύψτε την έντονη γεύση χρησιμοποιώντας κατεψυγμένα cranberries ή χυμό cranberry σε ένα smoothie ή επιλέξτε χάπια cranberry.

Για ισχυρή ροή αίματος
«Τα μήλα περιέχουν το φυτοοιστρογόνο phloridzin, καθώς και αντιοξειδωτικά , τα οποία βοηθούν στην τόνωση της κολπικής ροής του αίματος».

Για τη λίμπιντο
«Σε όλη την ιστορία, το ρόδι ήταν γνωστό ως σύμβολο γονιμότητας και ενισχυτικό του σεξ . Αποδεικνύεται ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις ιστορίες. Οι ειδικοί λένε ότι η κατανάλωση χυμού ροδιού μπορεί να τονώσει τη διάθεσή σας, να βελτιώσει τη ροή του αίματος και να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας».

Για μεγαλύτερους οργασμούς
«Σαρδέλες…  Τα ωμέγα-3 αυξάνουν τη ντοπαμίνη, μια χημική ουσία του εγκεφάλου που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του οργασμού που βελτιώνει τη ροή του αίματος και ενεργοποιεί τη διέγερση».

Για αυξημένη ευαισθησία
«Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η μορφή συμπληρώματος του σαφράν μπορεί να βελτιώσει τη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες και τα προβλήματα διέγερσης στις γυναίκες. Η Κλεοπάτρα εμφανίζεται σε πολλούς μύθους για το σεξ και την ευχαρίστηση, καθώς συνήθιζε να κάνει μπάνιο σε νερό γεμάτο σαφράν για να αυξήσει την ευαισθησία και να οδηγήσει τον εαυτό της σε μεγαλύτερη ευχαρίστηση».

VIP power….Φυσικό Αφροδισιακό Σε Ειδική Τιμή.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr