Κρόκος αυγού: Το Καλλυντικό μαλλιών! Όγκος, μάκρος, υγεία, δύναμη, αντοχή. Πως θα τον χρησιμοποιήσεις.

Κρόκος αυγού: Το Καλλυντικό μαλλιών! Όγκος, μάκρος, υγεία, δύναμη, αντοχή. Πως θα τον χρησιμοποιήσεις.

Τα ξηρά μαλλιά είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες μας, επειδή όχι μόνο τα μαλλιά μας είναι τραχιά στο άγγιγμα, αλλά γίνονται εύθραυστα και δύσκολα στο χτένισμα. Ταυτόχρονα, προκύπτουν και νέα προβλήματα απο την ξηρότητα τους όπως αραίωση, σπασμένες άκρες κ.λπ.

Μην βιαστείτε να πάτε στο κομμωτήριο για ακριβές θεραπείες. Δοκιμάστε μια δοκιμασμένη στο χρόνο φυσική θεραπεία. Δοκιμάστε τον κρόκο αυγού για περιποίηση ξηρών μαλλιών. Οι μάσκες μαλλιών με αυγό λειτουργούν εκπληκτικά για να επανορθώσουν τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ο κρόκος του αυγού, ειδικότερα, είναι γνωστός για τη μαγική του ικανότητα να μετατρέπει τις ξηρές, θαμπές τρίχες σε μεταξένιες, γυαλιστερές λείες και μαλακές. 

Οφέλη από τη χρήση κρόκου αυγού για τη φροντίδα των ξηρών μαλλιών


Τα αυγά περιέχουν διάφορα θρεπτικά συστατικά, τα οποία λειτουργούν υπέροχα για να ενισχύσουν την υγεία των μαλλιών μας.

Η έλλειψη πρωτεΐνης είναι ένας κοινός παράγοντας που μπορεί να βλάψει την υφή των μαλλιών μας, καθιστώντας τα ξηρά και θαμπά. Η υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης που υπάρχει στον κρόκο του αυγού θρέφει αποτελεσματικά τις τρίχες και μειώνει την ξηρότητα .

Η βιταμίνη Α του αυγού εξαλείφει την ξηρότητα από τις τρίχες αυξάνοντας την παραγωγή σμήγματος από τους αδένες που υπάρχουν στο τριχωτό της κεφαλής και παρέχει την τόσο απαραίτητη ενυδάτωση καθώς και θρέψη στα μαλλιά και τα διατηρεί απαλά και λαμπερά.

Μαζί με τη βιταμίνη Α, ο κρόκος του αυγού είναι εμπλουτισμένος με υγιή λιπαρά οξέα που επίσης ενυδατώνουν  τα ξηρά μαλλιά.

Βοηθούν στο σφράγισμα του εξωτερικού στρώματος της τρίχας, μειώνοντας έτσι το φριζάρισμα της. Η τακτική χρήση του κρόκου αυγού οδηγεί σε λεία και μεταξένια μαλλιά.

Επιπλέον, οι κρόκοι  συνοδεύονται από μια καλή ποσότητα βιταμινών Β καθώς και βιταμίνης Ε. Αυτές οι βιταμίνες είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για την αναζωογόνηση των θαμπών και ξηρών μαλλιών θρέφοντας τους θύλακες.

Ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτόμε βελτιωμένη παροχή οξυγόνου.

Η βιταμίνη Ε είναι αντιοξειδωτικό και βοηθά στην προστασία της τρίχας από διάφορες βλάβες, συμπεριλαμβανομένων των βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες και της υπεριώδη ακτινοβολία. Βοηθά στην αναπλήρωση των μαλλιών με χαμένη υγρασία, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα.

Επιπλέον, η λουτεΐνη που βρίσκεται στους κρόκους  βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας .

Η βιοτίνη είναι επίσης μια τέτοια βιταμίνη. Η έλλειψη βιοτίνης μπορεί να προκαλέσει υπερβολική τριχόπτωση και ξηρότητα . Ο κρόκος αυγού είναι μια εξαιρετική πηγή βιοτίνης που βοηθά στην αποκατάσταση.

Το θείο βοηθά στην παράταση της φάσης του κύκλου «ανάπτυξης»  των μαλλιών μας, καθώς επίσης υποστηρίζει και την φυσική μας κερατίνη για να κάνει τα μαλλιά μας ακόμα πιο δυνατά. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κρόκο αυγού για τη θεραπεία ξηρών μαλλιών

1. Κρόκος αυγού και ελαιόλαδο για να απαλλαγείτε από τα ξηρά μαλλιά

Βάλτε έναν κρόκο αυγού σε ένα μπολ και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα μαζί για να ετοιμάσετε τη μάσκα μαλλιών. Απλώστε το σε όλα τα μαλλιά καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής.

Φορέστε ένα σκουφάκι μπάνιου και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30-40 λεπτά. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Ακολουθήστε αυτή τη σπιτική θεραπεία ξηρών μαλλιών με κρόκο αυγού και ελαιόλαδο μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Οφέλη –
Το ελαιόλαδο έχει υπέροχες ενυδατικές ιδιότητες, που βοηθούν στην αντιμετώπιση των ξηρών και κατεστραμμένων μαλλιών. Αυτό το λάδι είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 καθώς και ωμέγα 9 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι γνωστά ότι είναι εξαιρετικά θρεπτικά και ενυδατικά.

Βοηθούν στην αποκατάσταση των ξηρών και κατεστραμμένων μαλλιών και αποκαθιστούν τα απαλά, λεία, υγιή μαλλιά φυσικά.

Τα ωμέγα 6 και ωμέγα 9 λιπαρά οξέα προστατεύουν επίσης από εξωτερικούς βλαβερούς παράγοντες όπως η υπερβολική υγρασία, η φθορά από την υπεριώδη ακτινοβολία, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα στις τρίχες.

Αυτό βοηθά στην πρόληψη μιας σειράς βλαβών στα μαλλιά.

Το ελαιόλαδο περιέχει καλή ποσότητα βιταμίνης Α καθώς και βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Α ενυδατώνει τα ξηρά μαλλιά αυξάνοντας την παραγωγή σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών μας με την πάροδο του χρόνου και τα κάνει απαλά και λεία.

Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτικά καθώς και βαθιά μαλακτικά οφέλη. Προστατεύει τα μαλλιά μας από τις ελεύθερες ρίζες καθώς και από περιβαλλοντικά στοιχεία, ιδιαίτερα την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία είναι η κύρια αιτία της ξηρότητας των μαλλιών.

Επιπλέον, η βιταμίνη Ε αναπληρώνει τα μαλλιά με χαμένη υγρασία και ανακουφίζει από την ξηρότητα. Μειώνει τη φλεγμονή του τριχωτού της κεφαλής και επανορθώνει τους κατεστραμμένους θύλακες οι οποίοι με την σειρά τους βελτιώνουν την υφή και προκαλούν ανάπτυξη νέων τριχών.

Μαζί με τα μαλλιά, το ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τη θεραπεία της ξηρότητας και του κνησμού στο τριχωτό μέρος του κεφαλιού. Τα θρεπτικά συστατικά, τα αντιοξειδωτικά και τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα στο ελαιόλαδο βοηθούν στη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής και υποστηρίζουν.

Το τακτικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με ελαιόλαδο ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και θρέφει τους θύλακες των τριχών καθώς και βελτιώνει την υφή των μαλλιών.

2. Κρόκος αυγού και αβοκάντο για επανόρθωση των ξηρών μαλλιών

Πολτοποιήστε το μισό ώριμο αβοκάντο. Προσθέστε έναν κρόκο αυγού σε αυτό και ανακατέψτε και τα δύο συστατικά για να φτιάξετε μια πάστα χωρίς σβόλους. Αν σας φαίνεται πηχτό, προσθέστε λίγο νερό για να αποκτήσει την επιθυμητή συνοχή.

Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα μαλλιών σε όλα τα μαλλιά καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων. Περιμένετε 30-40 λεπτά. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Εφαρμόστε ξανά  μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Οφέλη –
Το αβοκάντο είναι εξαιρετικά ευεργετικό για τη θεραπεία ξηρών μαλλιών. Η τακτική εφαρμογή του αβοκάντο παρέχει μια ώθηση σε βαθιά περιποιητικά οφέλη και θρέψη ενώ επανορθώνει την θαμπάδα και την τραχύτητα.

Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά ενυδατικά οφέλη. Μια μάσκα μαλλιών με αβοκάντο ανακουφίζει από τα θαμπά, τραχιά και μη διαχειρίσιμα μαλλιά, κλειδώνοντας την υγρασία στις τρίχες και θρέφοντάς τα.

Εκτός από λιπαρά οξέα, το αβοκάντο περιέχει διάφορα θρεπτικά συστατικά φιλικά για τα μαλλιά όπως βιταμίνη Α , βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β7 (βιοτίνη), βιταμίνη D, βιταμίνη Ε καθώς και πρωτεΐνες, αμινοξέα, μαγνήσιο, φολικό οξύ, κάλιο, χαλκό, σίδηρο κ. .

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά για να επανορθώσουν τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και να τα κάνουν υγιή, απαλά και λεία.

Η βιταμίνη Α στο αβοκάντο βοηθά στην ανακούφιση από την ξηρότητα αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγή σμήγματος . Το σμήγμα είναι απαραίτητο καθώς ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά ενώ συγκρατεί την ξηρότητα.

Η βιταμίνη Ε στο αβοκάντο είναι γνωστή για τα ενυδατικά της οφέλη. Αναπληρώνει στα μαλλιά μας τη χαμένη υγρασία και εξαφανίζει την ξηρότητα με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά οφέλη της βιταμίνης Ε προστατεύουν από πολλές βλάβες και οι βαθιές μαλακτικές της ιδιότητες βοηθούν στην θεραπεία της αφυδάτωσης.

Η βιοτίνη είναι ζωτικής σημασίας για υγιή μαλλιά και οποιαδήποτε ανεπάρκεια της μπορεί να προκαλέσει σοβαρή τριχόπτωση καθώς και θαμπά, τραχιά μαλλιά. Το αβοκάντο περιέχει καλή ποσότητα βιοτίνης, υποστηρίζοντας έτσι την υγεία τους και την ζωτικότητα τους. Το φυσικό λάδι που υπάρχει στο αβοκάντο ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά μας και επανορθώνει την ξηρότητα.

Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη μάλιστα που περιέχεται στο αβοκάντο βοηθά  στη θεραπεία των ξηρών στεγνών μαλλιών. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών και φυτοστερολών, που μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα μαλλιά μας από διάφορες βλάβες, όπως ξηροδερμία, πτώση  πρόωρο γκριζάρισμα κ.

3. Κρόκος αυγού και γιαούρτι για τη θεραπεία των ξηρών μαλλιών

Σπάμε ένα αυγό και χωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι. Κρατήστε τον κρόκο του αυγού σε ένα μπολ και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​παραδοσιακό γιαούρτι χωρίς γεύση.

Ανακατεύουμε και ετοιμάζουμε τη μάσκα μαλλιών. Απλώστε το σε όλα τα μαλλιά καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής. Περιμένετε για 30-40 λεπτά και στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ένα απαλό σαμπουάν.

Εφαρμόστε ξανά αυτό το DIY φάρμακο για ξηρά μαλλιά με κρόκο αυγού και γιαούρτι μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Οφέλη –
Το γιαούρτι είναι γνωστό για τα υπέροχα ενυδατικά του οφέλη . Κάνει θαύματα στα  θαμπά και αδύναμα μαλλιά, λειτουργώντας ως φυσικό μαλακτικό . Με τακτική χρήση βοηθά να αποκτήσετε λεία και λαμπερά μαλλιά .

Τα μαλλιά μας είναι φτιαγμένα από κερατίνη , η οποία είναι ένα είδος πρωτεΐνης. Γι’ αυτό, κάθε  απώλεια πρωτεΐνης επηρεάζει άσχημα την κόμη μας μας και προκαλεί ζημιά στην όψη της τρίχας. Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε αυτό το δομικό συστατικό.

Μαζί με αυτό, το γιαούρτι έρχεται επίσης με άλλα φιλικά προς τα μαλλιά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη B, D, κ.λπ. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά θρέφουν τους θύλακες της τρίχας, επιδιορθώνουν τη ζημιά από μέσα και ενισχύουν την ανάπτυξη τους μαζί με τη βελτίωση της υφής τους.

Ως υποπροϊόν του γάλακτος, το γιαούρτι συνοδεύεται επίσης από γαλακτικό οξύ.

Το γαλακτικό οξύ υποστηρίζει την πολέπιση και την αποτοξίνωση. Απομακρύνει τις ακαθαρσίες και τη συσσώρευση  τους από τους θύλακες οι οποίες συχνά εμποδίζουν την ανάπτυξη της τρίχας και επηρεάζουν επίσης την υφή της. 

Μαζί με την απολέπιση, το γαλακτικό οξύ παρέχει μια ώθηση ενυδάτωσης και θρέψης.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι συχνά υπεύθυνες για την πρόκληση βλάβης. Το γιαούρτι είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ως εκ τούτου εξουδετερώνει τις βλάβες των ελεύθερων ριζών.

Οι ειδικοί συχνά δίνουν έμφαση στη διατήρηση της ιδανικής ισορροπίας του pH του τριχωτού της κεφαλής για τη διατήρηση απαλών και λαμπερών μαλλιών.

Η τακτική εφαρμογή του γιαουρτιού είναι εξαιρετικά ευεργετική για την αποκατάσταση της ιδανικής ισορροπίας του pH του τριχωτού της κεφαλής..

4. Κρόκος αυγού και λάδι καρύδας για θεραπεία ξηρών μαλλιών

Σπάμε ένα αυγό και ξεχωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι. Κρατήστε τον κρόκο σε ένα μπολ. Προσθέστε εκεί 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας και ανακατέψτε.

Εφαρμόστε τη μάσκα μαλλιών σε όλα τα μαλλιά καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής. Μόλις τελειώσετε, καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα σκουφάκι μπάνιου και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30-40 λεπτά.

Ξεπλύνετε με ένα απαλό σαμπουάν. Εφαρμόστε ξανά αυτό το σπιτικό πακέτο μαλλιών για ξηρά μαλλιά με κρόκο αυγού και λάδι καρύδας μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Οφέλη –
Το λάδι καρύδας είναι ένα εκπληκτικό αλλά εύκολα διαθέσιμο φυσικό συστατικό για υγιή μαλλιά. Είναι πηγή πολλών θρεπτικών λιπαρών οξέων για τα μαλλιά, που βοηθούν στη θρέψη των μαλλιών μας και επανορθώνουν τα ξηρά μαλλιά.

Η τακτική χρήση του λαδιού καρύδας μπορεί να επαναφέρει τα απαλά, λαμπερά, λεία και υγιή μαλλιά φυσικά. Αυτά τα λιπαρά οξέα είναι εξαιρετικά ενυδατικά στη φύση και βοηθούν στην αποκατάσταση των απαλών, λαμπερών και λειών μαλλιών παρέχοντας μια ώθηση ενυδάτωσης στα ξηρά μαλλιά.

Μαζί με τα λιπαρά οξέα, το λάδι καρύδας περιέχει επίσης πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά φιλικά για τα μαλλιά. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν επίσης στην αποτελεσματική θρέψη και αποκατάσταση των ξηρών μαλλιών.

Πώς να περιποιηθείτε τα ξηρά μαλλιά φυσικά, Σπιτική μάσκα μαλλιών με κρόκο αυγού, DIY πακέτο μαλλιών με κρόκο αυγού, Σπιτικές θεραπείες για ξηρά μαλλιά, Κρόκος αυγού για περιποίηση μαλλιών
Η απώλεια υγρασίας από τις τρίχες οδηγεί σε ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Ωστόσο, η υπερβολική υγρασία που συσσωρεύεται στους άξονες των μαλλιών μπορεί επίσης να προκαλέσει ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά.

Το λάδι καρύδας, με τακτική χρήση, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στις τρίχες και βοηθά στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας καθώς και της υπερβολικής κατακράτησης υγρασίας.

Το λάδι καρύδας μπορεί να διεισδύσει βαθιά στους θύλακες των τριχών και να επανορθώσει την ξηρότητα από μέσα. Οι ελεύθερες ρίζες καθώς και διάφορα περιβαλλοντικά στοιχεία μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα μαλλιά και ξηρά μαλλιά.

Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο λάδι καρύδας καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και άλλους βλαβερούς παράγοντεςγια να προστατεύσουν τα μαλλιά μας από μια σειρά προβλημάτων, όπως οι σχισμένες άκρες, το σπάσιμο των μαλλιών, η πιτυρίδα, το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών κ.λπ.

Όντας πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το λάδι καρύδας βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος . Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη μεταφορά οξυγόνου και άλλων θρεπτικών συστατικώνστους θύλακες .

Το λάδι καρύδας περιέχει τόσο ωμέγα 6 όσο και ωμέγα 9 λιπαρά οξέα και αυτά τα δύο λιπαρά οξέα είναι εξαιρετικά ωφέλιμα.

Τα αντιβακτηριακά καθώς και τα αντιμυκητιακά οφέλη του  βοηθούν στην απομάκρυνση της πιτυρίδας και άλλων λοιμώξεων και αποκαθιστούν το υγιές τριχωτό.

5. Κρόκος αυγού και μπανάνα για την καταπολέμηση των ξηρών μαλλιών

Πάρτε μια ώριμη μπανάνα και πολτοποιήστε την σε ένα μπολ. Προσθέστε έναν κρόκο αυγού σε αυτό και ανακατέψτε και τα δύο συστατικά για να προετοιμάσετε τη μάσκα μαλλιών.

Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα μαλλιών σε όλα τα μαλλιά καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων. Περιμένετε 30-40 λεπτά. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν.

Εφαρμόστε ξανά αυτή τη μάσκα μαλλιών με κρόκο αυγού και μπανάνα μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διορθώσετε τα ξηρά μαλλιά φυσικά.

Οφέλη –
 Βοηθά στην αποκατάσταση των βλαβών και στην αναζωογόνηση των θαμπών μαλλιών. Αυτό το φρούτο προσθέτει υγρασία στα μαλλιά μας και τα κάνει  λεία και μεταξένια.

Η μπανάνα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά περιέχει κάλιο, βιταμίνες, ασβέστιο, υδατάνθρακες καθώς και φυσικά έλαια.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι εξαιρετικά ωφέλιμα .Το κάλιο είναι ένα ζωτικό μέταλλο για τα μαλλιά μας, γιατί μπορεί να τα επανορθώσει αποτελεσματικά .

Οι ελεύθερες ρίζες συχνά καταστρέφουν τα τριχωτά μας κύτταρα και κάνουν τα μαλλιά τραχιά, ξηρά και θαμπά. Οι αντιοξειδωτικές ενώσεις της μπανάνας βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και προστατεύουν τα μαλλιά μας από την ξηρότητα, το σπάσιμο των μαλλιών, τη θαμπάδα, το πρόωρο γκριζάρισμα.

Αυτά τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν επίσης αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως τη φθορά από την υπεριώδη ακτινοβολία, τη ρύπανση, τον σκληρό άνεμο, κ.λπ.

Η τακτική εφαρμογή της μπανάνας μπορεί να βοηθήσει στην λείανση της υφής των μαλλιών.

Οι μπανάνες μπορούν να επαναφέρουν τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών μας. Αυτό βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηρότητας και αποτρέπει το σπάσιμο των μαλλιών και τις σχισμένες άκρες.

Όταν χρησιμοποιείται στα μαλλιά, προσφέρει εκπληκτικά οφέλη περιποίησης. Με τακτική χρήση, κάνει τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια. Ένα από τα καλύτερα οφέλη της μπανάνας για τα μαλλιά είναι ότι προσφέρει επαρκή ενυδάτωση  στις τρίχες και εξαλείφει αποτελεσματικά την ξηρότητα.

Επιπλέον, η μπανάνα μπορεί επίσης να ενισχύσει την ανάπτυξη τους και να τα μακρύνει. 

Δεν θα είναι υπερβολικό να πούμε ότι ο κρόκος του αυγού είναι το πιο φθηνό αλλά ένα εκπληκτικό φυσικό μαλακτικό μαλλιών. Σε συνδυασμό και με άλλες τροφές μπορείτε να φτιάξετε κάθε φορά και ένα νέο ακριβό καλλυντικό!

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr