Οι 3 πιο συχνοί καβγάδες που κάνουν τα ζευγάρια στις διακοπές

Οι 3 πιο συχνοί καβγάδες που κάνουν τα ζευγάρια στις διακοπές

Οι καβγάδες μεταξύ των ζευγαριών κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην πάτε στο νησί μαζί και να φύγετε χώρια. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε και πώς να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις.

1. Σοβαρές συζητήσεις
Πολλοί -συνήθως οι γυναίκες- θεωρούν πως οι διακοπές είναι η κατάλληλη περίοδος για να συζητήσουν κάποια σοβαρά θέματα με το ταίρι τους και να κάνουν συζητήσεις του τύπου “πού πάει αυτή η σχέση”, “ποιο θα είναι το μέλλον μας” κλπ. Οι συζητήσεις αυτές είναι καλό να παραμείνουν στο σπίτι και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας να απολαύσετε τις μεταξύ σας στιγμές, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μαζί.

2. Δραστηριότητες ο ένας, άραγμα ο άλλος
Αν ούτως ή άλλως τα ενδιαφέροντά σας δεν συμπίπτουν και έχει ο καθένας το δικό του “στυλ διακοπών” ή διασκεδάζει/ χαλαρώνει/ περνά καλά διαφορετικά, τότε στις διακοπές θα πρέπει να κάνετε κάποιες συμφωνίες εκ των προτέρων. Δεν χρειάζεται να πάτε στο νησί για να καβγαδίσετε ως προς το ότι δεν κάνετε πράγματα ή ότι κάνετε πολλά περισσότερα. Συζητήστε από πριν, προσπαθήσετε να τα βρείτε κάπου στη μέση και κάντε πρόγραμμα.

3. Το budget
Καλό θα είναι να αποφασίσετε από πριν το όριο του budget σας, ούτως ώστε να μην πάτε στο νησί και ο ένας να θέλει αστακομακαρονάδες, ενώ ο άλλος σουβλάκια. Κάντε έναν προϋπολογισμό και προσπαθήστε να πορευτείτε με αυτόν.

www.mononews.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr