Ζήσε ξένοιαστα! Υπάρχει το καστορέλαιο για πλούσια, πολύ μακριά, πυκνά και γυαλιστερά μαλλιά χωρίς κόπο!

Ζήσε ξένοιαστα! Υπάρχει το καστορέλαιο για πλούσια, πολύ μακριά, πυκνά και γυαλιστερά μαλλιά χωρίς κόπο!

Δεν έχει σημασία αν ταλαιπώρησες πάρα πολύ τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι. Ευτυχώς υπάρχει το καστορέλαιο που θα κάνει τα μαλλιά σου να λάμπουν γεμάτα υγεία!

Το καστορέλαιο είναι ένα εκπληκτικό φυσικό συστατικό . Μπορεί να επιλύσει το θέμα της τριχόπτωσης, να περιποιηθεί τα ξηρά μαλλιά, να θεραπεύσει την πιτυρίδα αλλά και τις σχισμένες άκρες.

Σήμερα δεν διστάζουμε να πειραματιστούμε με το κούρεμα μας, αλλά στο τέλος τα μακριά μαλλιά είναι διαχρονική επιλογή. Ωστόσο, το να επιθυμείς μακριά μαλλιά και να τα καταφέρεις να τα μεγαλώσεις  είναι εντελώς διαφορετικές ιστορίες. Στο σημερινό περιβάλλον, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσουμε υγιή τρίχα και σχεδόν όλοι μας υποφέρουμε από σπασμένες άκρες και τριχόπτωση.

Με καστορέλαιο στο οπλοστάσιο μας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε καστορέλαιο.

Το καστορέλαιο είναι ένα εξαιρετικό συστατικό . Γνωρίζουμε ότι τα υγιή μαλλιά αναπτύσσονται από ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής και μερικές φορές η πιτυρίδα, οι μολύνσεις του  δέρματος στο κεφάλι κ.λπ. μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη των μαλλιών μας.

Το καστορέλαιο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για τη διατήρηση ενός υγιούς τριχωτού  με τις φυσικές αντι-ιικές, αντιβακτηριακές καθώς και αντιμυκητιακές του ιδιότητες και έτσι διευκολύνει την ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Το τακτικό μασάζ  με καστορέλαιο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και τους θύλακες των τριχών, το οποίο ενθαρρύνει περαιτέρω την ανάπτυξη των μαλλιών παρέχοντας ανώτερη θρέψη .

Η διατήρηση της ισορροπίας του pH του τριχωτού της κεφαλής είναι ένας άλλος ζωτικός παράγοντας που διασφαλίζει ότι τα μαλλιά μας παραμένουν υγιή.

Το καστορέλαιο περιέχει υψηλή ποσότητα ρικινελαϊκού οξέος.

Το ρικινελαϊκό οξύ είναι ακόρεστο ωμέγα 9 λιπαρό οξύ και υδροξυλικό οξύ. Βοηθά στην ενίσχυση της υγείας των μαλλιών του κεφαλιού και της επιδερμίδας του εξισορροπώντας το επίπεδο pH. Μειώνει την πιθανότητα πιτυρίδας καθώς και άλλες καταστάσεις δημιουργώντας έτσι ένα υγιές περιβάλλον για την ανάπτυξη μιας ανθεκτικής κόμης χωρίς προβλήματα και γεμάτη ομορφιά.

Η ξηρότητα είναι ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει την ανάπτυξη των μαλλιών. Το καστορέλαιο έχει βαθιά μαλακτικά οφέλη . Οι φυσικές ενυδατικές ιδιότητες του καστορέλαιου βοηθούν στην απορρόφηση της υγρασίας από τον αέρα και τη σφραγίζουν στις τρίχες. Επιπλέον, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στα λέπια των τριχών ώστε να αποτρέψει την απώλεια υγρασίας και να σφιχτοδέσει το σώμα τους.. Με αυτό τον τρόπο το καστορέλαιο αποτρέπει την ξηρότητα.

Με τακτική εφαρμογή, το καστορέλαιο περιποιείται τα θαμπά, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Βοηθά επίσης να απαλλαγείτε από τις σχισμένες άκρες και το σπάσιμο της τρίχας, τα οποία μπορούν να σταματήσουν εντελώς την ανάπτυξη της.

Επιπλέον, το καστορέλαιο έχει αντιοξειδωτικά οφέλη. Οι αντιοξειδωτικές ενώσεις που υπάρχουν στο λάδι αυτό προστατεύουν τα κύτταρα της τρίχας από οξειδωτική βλάβη και αποτρέπουν την πτώση των μαλλιών κ.α.

Με την τακτική χρήση καστορέλαιου, τα μαλλιά μας γίνονται πιο ανθεκτικά στη φθορά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο για τη φροντίδα των μακριών μαλλιών

1. Απλό μασάζ με καστορέλαιο

Πάρτε λίγο καστορέλαιο σε ένα μικρό μπολ. Με τη βοήθεια  των δακτύλων σας, απλώστε το λάδι στο τριχωτό και στις ρίζες και κάντε απαλό μασάζ για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια, απλώστε λίγο λάδι σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αφήστε το για δυο ώρες. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Επαναλάβετε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε καστορέλαιο για περιποίηση αλλά και για απόκτηση μακριών μαλλιών.

2. Έλαιο βιταμίνης Ε και καστορέλαιο για περιποίηση μακριών μαλλιών

Πάρτε 2-3 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο σε ένα μικρό μπολ. Περάστε 3-4 κάψουλες βιταμίνης Ε με μια καθαρή βελόνα και αφαιρέστε το λάδι. Προσθέστε το λάδι βιταμίνης Ε στο καστορέλαιο και ανακατέψτε μαζί. Απλώστε το μείγμα λαδιού σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων σας για αρκετή ώρα. Περιμένετε για μία ώρα και μετά ξεπλύνετε με ένα απαλό σαμπουάν. Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία με καστορέλαιο για περιποίηση μακριών μαλλιών δύο φορές την εβδομάδα.

Τα μαλλιά σας σύντομα θα γίνουν με μια λέξη υπέροχα και δεν θα έχουν τίποτε να ζηλέψουν απο τον καιρό της εφηβείας σας.

Άλλα οφέλη του καστορέλαιου –
Φυσική ενυδατική κρέμα
Εξαιρετικό καθαρτικό που αντιμετωπίζει τη δυσκοιλιότητα
Προωθήστε την επούλωση των πληγών
Μειώνει την ακμή
Αντιμετωπίζει τις ρυτίδες

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr