Όλα τα μυστικά για λαμπερό δέρμα χωρίς πόρους!

Όλα τα μυστικά για λαμπερό δέρμα χωρίς πόρους!

Λαμπερό δέρμα χωρίς πόρους; Και όμως γίνεται!

Οι διεσταλμένοι πόροι στην επιδερμίδα του προσώπου μας και η λιπαρότητα, είναι κάτι που ταλαιπωρεί πολύ αρκετές γυναίκες. Υπάρχουν όμως λύσεις για να απαλλαγούμε και μάλιστα με πολύ εύκολο τρόπο.

• Το ασπράδι του αυγού είναι πραγματικά «θαυματουργό» για να αποκτήσεις ένα δέρμα υγιές, χωρίς πόρους και για να μειώσεις την λιπαρότητα.
Άλειψε το πρόσωπό σου με το ασπράδι ενός ωμού αυγού ή φτιάξε μια πολύ εύκολη μάσκα προσώπου.
Ανακάτεψε πολύ καλά το ασπράδι ενός αυγού μαζί με 5 σταγόνες χυμό λεμονιού και ελάχιστη μαγιονέζα. Άλειψε το πρόσωπό σου με το μείγμα και άφησέ το για 20-30 λεπτά. Ξέπλυνε με παγωμένο ή νερό βρύσης.

• Μια επίσης πολύ καλή λύση είναι το μέλι. Απόλυτα φυσικό προϊόν και «θαυματουργό» το μέλι δεν προκαλεί καμία παρενέργεια και τα αποτελέσματά του είναι εκπληκτικά. Ανακάτεψε μέλι με πλιγούρι βρώμης και ασπράδι αυγού ή μέλι με ασπράδι αυγού, γλυκερίνη και πλιγούρι βρώμης και εφάρμοσε το μείγμα στο πρόσωπό σου, αφήνοντας για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με τρεχούμενο νερό.

• Εκπληκτικός και ο άργιλος! Σφίγγει τους πόρους του δέρματος και μειώνει την λιπαρότητα. Ανακάτεψε μία κουταλιά της σούπας νερό, πράσινο τσάι, ή γάλα σε ένα μικρό μπολ και στη συνέχεια πρόσθεσε σκόνη αργίλου και ανακάτεψε καλά. Εφάρμοσε το μείγμα στο πρόσωπό σου για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με τρεχούμενο νερό.

• Το εκπληκτικό μηλόξυδο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις μηλόξυδο με νερό, να το διατηρήσεις στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσεις σαν toner ή ψεκάζοντας το πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της μέρας.

• Η καλύτερη μάσκα προσώπου; Κάνε μια μάσκα με γιαούρτι και αμύγδαλα σε σκόνη και εφάρμοσε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με παγωμένο νερό. Εφάρμοσε στο πρόσωπό σου αυτή τη μάσκα 3-4 φορές την εβδομάδα και θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα!

marymary.gr

 

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr