Lips Tips: 6 Συμβουλές για νεανικά και λαμπερά χείλη!

Lips Tips: 6 Συμβουλές για νεανικά και λαμπερά χείλη!

Το δέρμα στα χείλη σας είναι πολύ πιο λεπτό από το δέρμα σε άλλα μέρη του σώματός σας, γεγονός που κάνει τα χείλη σας να αφυδατώνονται και να σκάνε εύκολα. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να τα φροντίζετε στο έπακρο. Πώς το κάνεις αυτό; Λοιπόν, σας έχουμε μερικές βασικές συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψη και να ξεκινήσετε το ταξίδι περιποίησης χειλιών για να αποκτήσετε αυτό το τέλειο αποτέλεσμα!

6 Tips για υπέροχα χείλη

1. Πιείτε νερό για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα: Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε το δέρμα και το σώμα σας από μέσα, έτσι ώστε οι αλλαγές να αντανακλούν εξωτερικά. Το νερό παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας σας που φαίνεται στο δέρμα σας. Το να πίνετε τουλάχιστον οκτώ έως δέκα ποτήρια νερό κάθε μέρα πρέπει να είναι ο στόχος σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες, αλλά αγνοημένες, συμβουλές περιποίησης χειλιών που μπορείτε να ακολουθήσετε. Εξάλλου, ποιος θα θέλει να κάνει ακριβές θεραπείες όταν το νερό από μόνο του μπορεί να κάνει τη δουλειά για να κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα;

2. Τρίψτε τα χείλη σας: Είναι απαραίτητο να τρίβετε ή να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Αυτή η συμβουλή περιποίησης χειλιών θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι τα χείλη σας θα παραμείνουν υγιή και το μωρό μαλακό. Το τρίψιμο βοηθά επίσης να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και διασφαλίζει ότι τα χείλη σας δεν υποκύπτουν σε καμία μόλυνση. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο scrub για τα χείλη που διατίθεται δωρεάν είτε να το φτιάξετε στο σπίτι.

3. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό για τα χείλη σας: Η ποσότητα της έκθεσης στον ήλιο που λαμβάνουν τα χείλη σας είναι πολύ μεγαλύτερη από τον αριθμό των αδένων ελαίου που παράγουν. Έτσι, ουσιαστικά δεν έχουν καμία δική τους προστασία. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλάβετε το αντηλιακό στη ρουτίνα περιποίησης των χειλιών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν περιποίησης χειλιών που περιέχει SPF 15 ή μεγαλύτερο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό το προϊόν περιποίησης για τα χείλη ότι θα γίνει σύντομα ο καλύτερος φίλος σας μόλις αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Είναι μια απολαυστική απόλαυση για τα χείλη σας και προσφέρει έντονη ενυδάτωση στα χείλη σας. Φτιαγμένο με αγνά συστατικά όπως γκρέιπφρουτ πλούσιο σε βιταμίνη C, λάδι Karanja, κερί μέλισσας και καστορέλαιο, αυτό το βάλσαμο για τα χείλη θα χρησιμεύσει ως φυσική αντηλιακή προστασία και θα θεραπεύσει και τα σκασμένα χείλη σας. Λοιπόν, αν αναρωτιέστε πώς να φροντίσετε τα χείλη σας; Αυτό το προϊόν περιποίησης χειλιών φαίνεται σαν μια εξαιρετική αρχή και μια εξίσου εξαιρετική επένδυση.

4. Βγείτε έξω με ένα κραγιόν ή ένα βάλσαμο για τα χείλη: Τα κραγιόν φτιαγμένα με φυσικά συστατικά μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος γύρω από τα χείλη σας και να τα προστατεύσουν από τον ξηρό αέρα, τη βρωμιά και τον ήλιο. Εκτός από τα κραγιόν, το να φοράτε ένα βάλσαμο για τα χείλη θα βοηθήσει σημαντικά τα χείλη σας να στεγνώσουν και να σκάσουν. Η φροντίδα των χειλιών αφορά κυρίως τη διατήρηση των χειλιών σας ενυδατωμένα και η χρήση ενός βάλσαμου για τα χείλη θα προσφέρει αυτή τη θρέψη, με ή χωρίς κραγιόν. Περιέχει επίσης αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο και κερί μέλισσας, που αναζωογονούν και καταπραΰνουν τα χείλη σας. Αυτό το βάλσαμο για τα χείλη χωρίς χημικές ουσίες είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει το σύκο σας τέλεια.

5. Κάντε μασάζ στα χείλη σας: Μία από τις καλύτερες συμβουλές για υγιή χείλη είναι να τους κάνετε ένα καλό μασάζ. Προωθεί την κυκλοφορία του αίματος που με τη σειρά του βοηθά στην επίτευξη αυτής της φυσικής ροδαλής λάμψης. Ωστόσο, να είστε πολύ απαλοί με το μασάζ σας και να πιέζετε τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σας με τα δάχτυλά σας μόνο αφού εφαρμόσετε ένα lip balm ή μια ενυδατική κρέμα σε αυτά. Αυτό θα δώσει επίσης μια ψευδαίσθηση πιο γεμάτα χείλη προσωρινά. Αλλά μην υπερβάλλετε με το μασάζ στα χείλη σας. Περιορίστε το σε δύο με τρία λεπτά κάθε μέρα αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου σας.

6. Κρατήστε τα χείλη σας ενυδατωμένα ειδικά τη νύχτα: Μια καλή ρουτίνα περιποίησης χειλιών περιλαμβάνει ένα προϊόν περιποίησης χειλιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Άλλο είναι να φροντίζεις τα χείλη σου όλη την ημέρα με προστασία UV και ένα θρεπτικό βάλσαμο για τα χείλη και άλλο να εφαρμόζεις κάτι που θα προστατεύει τα χείλη σου όλη τη νύχτα. Θα ενυδατώσει τα χείλη σας όλη τη νύχτα και θα ξυπνάτε με ελαστικά, απαλά χείλη κάθε πρωί. Γλιστρώντας σε μία από τις πιο εύκολες συμβουλές περιποίησης χειλιών που μπορείτε να ακολουθήσετε: Να καθαρίζετε πάντα τα χείλη σας ακριβώς πριν εφαρμόσετε το βάλσαμο για τα χείλη σας το βράδυ. Θα αυξήσει τις πιθανότητές του να λειτουργήσει καλύτερα στα σκασμένα χείλη σας.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr