Η καλύτερη ενυδατική κρέμα για δέρμα ηλικίας 70 ετών

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα για δέρμα ηλικίας 70 ετών

Οι επιλογές μας στα 70 και τα κριτήρια για την άριστη κρέμα.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, καθώς ωριμάζουμε, η ώριμη επιδερμίδα μας δεν είναι τόσο λαμπερή ή λεία όσο παλιά. Όταν ξεπεράσετε τα 50 χρόνια, αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες, σκούρες κηλίδες, λεπτές γραμμές και χαλάρωση του δέρματος. Μην ανησυχείτε, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό!

Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε τη γήρανση του δέρματος; Επιλέξτε την τέλεια ενυδατική κρέμα για εσάς.

Οι ενυδατικές κρέμες όχι μόνο ενυδατώνουν το δέρμα σας αλλά σας παρέχουν και τις απαραίτητες τοπικές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Προσδιορίζοντας ποια λοσιόν προσώπου λειτουργεί καλύτερα για εσάς, μπορείτε να συμβάλετε στη διατήρηση της ζωτικής υγρασίας στο δέρμα σας, δίνοντας στον εαυτό σας μια πιο λεία, πιο έντονη και φωτεινή επιδερμίδα.

Υαλουρονικό οξύ σέρουμ -τζελ.

Υπάρχουν εκατοντάδες προσαρμοσμένες ενυδατικές κρέμες εκεί έξω, καθεμία από τις οποίες απευθύνεται σε διαφορετικό τύπο δέρματος και πρόβλημα . Για να διευκολύνουμε τα πράγματα για εσάς, χωρίσαμε αυτή τη συλλογή περιποίησης δέρματος σε κατηγορίες, επισημαίνοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία κάθε καθημερινής φόρμουλας. 

Τι να προσέξετε στις ενυδατικές κρέμες για δέρμα 70 ετών

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η ενυδατική κρέμα που προτιμούσατε όταν ήσασταν 25 ετών μπορεί να μην είναι πλέον η καλύτερη επιλογή για τον τύπο του δέρματός σας. Ακολουθούν μερικές δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές για να σκεφτείτε πριν επιλέξετε την τέλεια ενυδατική κρέμα προσώπου για το δέρμα σας.

Προσδιορίστε τον τύπο του δέρματός σας
Το πρώτο βήμα για να βρείτε την τέλεια ενυδατική κρέμα; Καταλαβαίνετε ποιος είναι ο τύπος του δέρματός σας.

Οι περισσότερες αντιγηραντικές ενυδατικές κρέμες θα έχουν ενεργά και φυσικά συστατικά που θα απευθύνονται σε ξηρό, λιπαρό ή μεικτό δέρμα.

Εάν δεν γνωρίζετε ήδη ποιος είναι ο τύπος του δέρματός σας, σκεφτείτε πώς συνήθως νιώθετε το δέρμα σας μετά το μπάνιο ή το πλύσιμο.

Εάν το πρόσωπό σας αρχίσει αμέσως να αισθάνεται ξηρό ή ξεφλουδισμένο, πιθανότατα έχετε ξηρό τύπο δέρματος.

Εάν το πρόσωπό σας είναι λιπαρό ή λαμπερό, τότε έχετε λιπαρό τύπο δέρματος.

Πέφτεις κάπου ενδιάμεσα; Το δέρμα σας ανήκει στην κατηγορία των τύπων μεικτού δέρματος.

Το να έχετε χρήσιμες πληροφορίες για τον τύπο του δέρματός σας θα είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγετε την καλύτερη ενυδατική κρέμα  για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε τα δεκάδες συστατικά που λειτουργούν καλύτερα για τον τύπο του δέρματός σας, το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι μια βασική λεπτομέρεια.

Προσοχή στα συστατικά
Καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος ή τις ρυτίδες; Τι γίνεται με τον αποχρωματισμό ή την υπερμελάγχρωση του δέρματος;

Αν θέλετε να ανακουφίσετε μια πάθηση του δέρματος με μια ενυδατική κρέμα, η αποκρυπτογράφηση των συστατικών που λειτουργούν καλύτερα για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, θα αποδειχθεί σίγουρα χρήσιμη.

Ξηρό δέρμα – αναζητήστε θεραπείες γεμάτες με υαλουρονικό οξύ
Ευαίσθητο δέρμα – για ανησυχίες για ευαίσθητο δέρμα, αναζητήστε φόρμουλες με καταπραϋντικά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, πράσινο τσάι, έλαια προσώπου και αγγούρι

Αποχρωματισμός του δέρματος – Ο αποχρωματισμός του δέρματος, όπως οι ηλιακές κηλίδες ή η υπερμελάγχρωση, μπορεί να αντιμετωπιστεί με νιασιναμίδες

Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Χαλαρωμένο δέρμα – οι βιταμίνες C, τα πεπτίδια, το κολλαγόνο, τα αντιοξειδωτικά και το σκουαλένιο θα είναι οι νέοι καλύτεροι φίλοι σας.

Σέρουμ πεπτιδίων Επανεργοποιεί τα κύτταρα. Η επανάσταση στην ανάπλαση

Ρυτίδες και λεπτές γραμμές – η καλύτερη άμυνά σας ενάντια σε αυτά τα χαρακτηριστικά του δέρματος θα είναι τα ρετινοειδή, η μπακουχιόλη και η βιταμίνη Β.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr