Ο Ιαπωνικός Ορός Της Ομορφιάς Με Ρύζι.

Ο Ιαπωνικός Ορός Της Ομορφιάς Με Ρύζι.

Το ρύζι είναι μια πλούσια πηγή πολλών θρεπτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη Β, και βοηθά στη βελτίωση της δομής του δέρματος.

Λειτουργεί στα σημάδια γήρανσης
Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Αυτά τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν την επίδραση μιας επιβλαβούς ένωσης που ονομάζεται ελαστάση, η οποία και είναι υπεύθυνση για την πτώση, την χαλάρωση δέρματος και την πρόωρη γήρανση του.

Απορροφά το υπερβολικό λάδι
Η χρήση μασκών ομορφιάς απο ρύζι, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει το δέρμα. Έτσι, εξισορροπεί τα επίπεδα λαδιού που μπορεί να βγάζει η επιδερμίδα μας ενώ μας χαρίζει ματ και λαμπερό αποτέλεσμα την ίδια στιγμή!

Καταπραΰνει το δέρμα
Το ρύζι είναι γνωστό ότι έχει αντιφλεγμονώδη δράση και φροντίζει τον κνησμό και τη φλεγμονή, έχοντας καταπραϋντική επίδραση.

Επανορθώνει το δέρμα
Είναι επίσης αποτελεσματικό στη διατήρηση και την αποκατάσταση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας. Την προστατεύει ακόμη και από τη ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες.

Φροντίζει για την επανόρθωση των βλαβών από τον ήλιο
Η χρήση μιας σπιτικής μάσκας προσώπου με ρύζι μειώνει τα μαύρα και καφέ μπαλώματα της επιδερμίδας. Με άμεση παρέμβαση μάλιστα (μετά απο  παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο) αναστρέφει τις επιπτώσεις της βλάβης  προλαβαίνοντας την αλλοίωση της επιδερμίδας στην αρχή της.

Εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα
Ενυδατώνει
Ξανανιώνει το δέρμα

Φωτίζει  και λευκαίνει την επιδερμίδα.
Καθαρίζει εκ βαθέων το δέρμα.

2 σε 1: Μάσκα προσώπου ρυζιού DIY Και  Συνταγή Ορού 

Βάλτε να βράσει το ρύζι σε αναλογία:

-1 φλιτζάνι ρύζι
-3 φλιτζάνια νερό

Συνεχίστε να βράζετε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τελείως στεγνό. Στη συνέχεια ανακατέψτε το μέχρι του σημείου να μοιάζει με πουρέ.

Βάλτε το βρασμένο ρύζι σε μια πετσέτα, ένα σουρωτήρι, ένα μικρό διχτυωτό σακουλάκι πλυσίματος , ή μια μεγάλη φαρμακευτική γάζα όπου δηλαδή σας βολευει καλύτερα και στύψτε το ρύζι  έως ότου προκύψει ένα λευκό παχύρευστο ζουμί που μοιάζει με τζελ.

Σημείωση – Μην πετάτε το ρύζι που έχει μείνει στο σουρωτήρι, κρατήστε το για να φτιάξετε πήλινγκ που είναι και αυτό εξαιρετικά δραστικό αντιγηραντικό.

Μεταφέρετε τη μάσκα ρυζιού σε ένα δοχείο. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως έχει ή μπορείτε να προσθέσετε και άλλα συστατικά για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του.

Τα πιο δραστικά συστατικά που ταιριάζουν με αυτή την μάσκα και μπορείτε να προσθέσετε για την εξαφάνιση των ρυτίδων είναι:  

-1 κουταλιά της σούπας βιταμίνη Ε ,

-10 σταγόνες λάδι τριανταφυλλιάς

ή

-μια κουταλιά ελαιόλαδο.

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα – ορό προσώπου με ρύζι.
Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό και αφήστε μέχρι να στεγνώσει (περίπου 10 ή 15 λεπτά). Αφαιρέστε με άφθονο χλιαρό νερό ή ροδόνερο. Το δέρμα θα είναι καθαρό, λαμπερό και εξαιρετικά απαλό. Μπορείτε να το εφαρμόσετε και στα χέρια σας και θα δείτε την επιδερμίδα των χεριών σας με όγκο και τονωμένη.

Επίσης αν θέλετε απλώστε και πάνω στις ραγάδες σας. Τις εξαφανίζει δίνοντας ελαστικότητα και φωτεινότητα στην περιοχή!

Ότι και αν επιλέξετε αυτή η καταπληκτική μάσκα θα σας δώσει ένα απίστευτο δέρμα με αλαβάστρινη όψη !

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr