3 συμβουλές πριν τον ύπνο για να ξυπνάτε πιο φρέσκες από ποτέ

3 συμβουλές πριν τον ύπνο για να ξυπνάτε πιο φρέσκες από ποτέ

Ένας καλός και ποιοτικός 8ωρος ύπνος από μόνος του χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό μας, μας χαρίζει ενέργεια, συμβάλλει στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού και έχει αντιγηραντική δράση μέσα κι έξω. Τι άλλο, όμως, μπορεί να βοηθήσει;

Προσέξτε τη μαξιλαροθήκη σας
Φροντίστε να είναι καθαρή και απαλή, από φυσικά υλικά. Σημειώστε ότι οι μεταξένιες μαξιλαροθήκες, αν και δεν είναι διαδεδομένες στην καθημερινότητά μας, έχουν απαλές ίνες για το δέρμα και τα μαλλιά και φαίνεται ότι βοηθούν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μαξιλαροθήκες γείωσης, οι οποίες βοηθούν σε καλό ύπνο και καλή υγεία, κάτι που αντανακλάται πάντα και στο δέρμα μας.

Κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο πριν τον ύπνο
Αντί να καθίσετε στην τηλεόραση ή να κάνετε ατελείωτο scroll down στο κινητό, προτιμήστε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο που θα ανακουφίσει κούραση και πόνους στο σώμα, θα σας χαλαρώσει ψυχή τε και σώματι και θα διώξει κάθε ένταση και στρες.

Φορέστε μάσκα νύχτας
Επειδή ο ύπνος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας αναζωογόνησης, είναι καλό να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα της νύχτας για έξτρα ενυδάτωση και αντιγήρανση. Δοκιμάστε, λοιπόν, σε καθαρό δέρμα να εφαρμόσετε μάσκες νύχτας με συστατικά όπως βιταμίνες, πολυφαινόλες, υαλουρονικό, AHA, κατάλληλες για το δέρμα σας, που θα σας χαρίσουν ανανεωμένη όψη το πρωί που θα ξυπνήσετε.
www.clickatlife.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr