H διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα μακριά μαλλιά!

H διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα μακριά μαλλιά!

Αν θέλετε να τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρήγορα το πρώτο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η διατροφή σας γιατί όλα ξεκινούν από εκεί.

Υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που βοηθούν ώστε τα μαλλιά σας να είναι υγιή και να μακραίνουν γρηγορότερα. Αρχικά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και σίδηρο.

Και κυρίως τρεις συγκεκριμένες τις οποίες θα σας αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως:

Ψάρια: Ωραιότατα ειδικά τώρα το Καλοκαίρι. Απλά θα πρέπει να προτιμήσετε εκείνα που έχουν λιπαρά όπως είναι για παράδειγμα ο σολομός και το σκουμπρί που περιέχουν Ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Β12 και σίδηρο.

Όλα όσα χρειάζεται η τρίχα δηλαδή ώστε να αναπτυχθεί σωστά και να αποκτήσει λάμψη και δύναμη.

Αυγά: Πρόκειται για μία από τις τροφές που επιβάλλεται να καταναλώνετε όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα μαλλιά σας αφού ειδικά ο κρόκος περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τα τρία βασικά συστατικά που έχει ανάγκη η τρίχα.

Πατάτες: Ναι το ξέρουμε πως τις αγαπάτε πολύ. Μπορείτε να τις τρώτε με ακόμη μεγαλύτερη χαρά αφού ο σίδηρος, οι βιταμίνες B και C καθώς και ο ψευδάργυρος που περιέχουν βοηθούν την τρίχα να μεγαλώσει και να αποκτήσει δύναμη, απαλότητα και υγιή όψη.

Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και παρ’ όλα αυτά τα μαλλιά σας επιμένουν να παραμένουν στο ίδιο μήκος, τότε θα πρέπει φυσικά να επισκεφτείτε το δερματολόγο σας.

Φώτο: Unsplash

www.faysbook.gr

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr