Η αντιγηραντική φροντίδα με Face yoga: που σε δείχνει 10 χρόνια νεότερη και με λαμπερή επιδερμίδα!

Η αντιγηραντική φροντίδα με Face yoga: που σε δείχνει 10 χρόνια νεότερη και με λαμπερή επιδερμίδα!

Face yoga: Τα οφέλη της γυμναστικής προσώπου
By Ειρηλενα Θεοχάρη

Η Face Yoga περιλαμβάνει μια σειρά από ασκήσεις προσώπου που διεγείρουν και γυμνάζουν τους μύες του προσώπου μας. Αυτές οι ασκήσεις, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο με αποτέλεσμα μια πιο υγιή και πιο ζωντανή επιδερμίδα. Η φιλοσοφία πίσω από αυτήν είναι ότι με τον ίδιο τρόπο που γυμνάζουμε τους μύες του σώματος μας για να είναι καλλίγραμμοι, έτσι γυμνάζουμε και το πρόσωπό μας για τόνωση, σύσφιξη και ανόρθωση.

Τι είναι η face yoga?
Η face yoga είναι η πλέον φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό. Πιο συγκεκριμένα, το πρόσωπό μας αποτελείται από 42 μυς και τους περισσότερους από αυτούς δεν τους χρησιμοποιούμε καθόλου. Η face yoga αποσκοπεί στο να ανακουφίσει τους μύες. Τους μύες αυτούς τους χρησιμοποιούμε συχνά, για να εκφράσουμε ένταση, το άγχος μας. Για να γυμνάσεις τους μυς που τείνουν να ατροφούν κατά το πέρασμα του χρόνου.

Πηγή εικόνας:pinterest.com
Η face yoga είναι μια φυσική και αποτελεσματική ολιστική μέθοδος αντιγήρανσης. Πρόληψη της γήρανσης και αντιμετώπισης που περιλαμβάνει συνδυασμό ασκήσεων γιόγκα, μασάζ και πιέσεων στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού.

Ποια τα οφέλη της;
Πέρα από το προφανές, δηλαδή την εκγύμναση των μυών έκφρασης και της απομάκρυνσης του στρες και της έντασης, η face yoga έχει και ένα έξτρα σημαντικό όφελος, σε κάνει να δείχνεις πιο νέα! Κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σου πιο υγιή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Προσφέρει σύσφιγξη αφού ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και συνάμα καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης. Οι μυς γυμνάζονται και δυναμώνουν. Η κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου τονώνεται. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενεργοποιείται. Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης απαλύνονται. Η ροή της ενέργειας αποκαθίσταται. Η κούραση και η ένταση απομακρύνεται. Η έκφραση μαλακώνει και τα χαρακτηριστικά αναδεικνύονται. Η υφή της επιδερμίδας και το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνονται.

Η επιτυχία της πρακτικής οφείλεται ακριβώς στις αντιγηραντικές της ιδιότητες: μειώνει τις γραμμές έκφρασης και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, η οποία με τη σειρά της προάγει την κυτταρική ανανέωση. Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσική λάμψη! Εκπαιδεύοντας τους βαθύτερους μύες, κάτω από το δέρμα μας, διατηρούμε τον τόνο και την ελαστικότητά τους.

www.maxmag.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr