Πέντε συμβουλές για απαλά χέρια το φθινόπωρο

Πέντε συμβουλές για απαλά χέρια το φθινόπωρο

5 Tips για να έχεις πάντα απαλά χέρια!

Τα χέρια πρωταγωνιστούν σε κάθε χειρονομία που κάνετε. Είτε αγκαλιάζετε τα παιδιά σας, είτε κάνετε τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, είτε ζωγραφίζετε, είτε γράφετε, είτε χορεύετε, είτε χαϊδεύετε τον άντρα σας, τα χέρια σας είναι εκεί και χρειάζονται φροντίδα.

Ωστόσο, το δέρμα των χεριών συχνά παραμελείται σε σύγκριση με το δέρμα του προσώπου και του λαιμού.

5 εύκολες συμβουλές που θα κρατήσουν το δέρμα των χεριών σας απαλό

Ενυδάτωση

Φροντίστε τα χέρια σας όταν βρίσκεστε στο σπίτι και όταν βρίσκεστε εκτός. Βάλτε μια ενυδατική κρέμα στην τσάντα σας και φροντίστε να ενυδατώνετε τα χέρια σας στο γραφείο ή τη βόλτα. Στο σπίτι βάλτε την ενυδατική κρέμα σε σημείο όπου θα τη βλέπετε. Δίπλα από το κομοδίνο ή στον νιπτήρα είναι μια καλή θέση.

Απολέπιση και μασάζ

Χρησιμοποιήστε ένα σκράμπ για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Θα πρέπει επίσης να κάνετε μασάζ στα χέρια σας, με μια καλή ενυδατική κρέμα, το βράδυ για πέντε λεπτά. Αυτά τα δύο βήματα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα των χεριών λείο και απαλό.

Προστατέψτε τα χέρια σας

Πάντα να φοράτε γάντια όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι.

Φροντίστε τα νύχια σας

Τα νύχια είναι μέρος των χεριών σας και η φροντίδα τους είναι εξίσου απαραίτητη με με εκείνη των χεριών. Εφαρμόστε ένα απαλό λάδι ειδικό για τα νύχια.

Εφαρμόστε αντηλιακό

 

Η έκθεση στον ήλιο προκαλεί σκούρες κηλίδες και ρυτίδες στα χέρια σας. Εφαρμόστε αντηλιακό πριν βγείτε έξω, όλες τις εποχές του χρόνου.

Με πληροφορίες από: merzaesthetics.me

www.mothersblog.gr

Σταφυλοκουκουτσέλαιο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr