Τα μυστικά ομορφιάς για πορσελάνινη επιδερμίδα.

Τα μυστικά ομορφιάς για πορσελάνινη επιδερμίδα.

Η νέα τάση για τέλεια επιδερμίδα έρχεται από την Κορέα

…και ονομάζεται Skip-Care. Σε ελεύθερη μετάφραση: Αγνοήστε τα περιττά.

www.pexels.com

Η κορεατική φιλοσοφία ομορφιάς έφτασε στον Δυτικό Κόσμο πριν από λίγα χρόνια και από τότε πολλές γυναίκες έγιναν πολύ πιο ευτυχείς. Ο λόγος έχει να κάνει με την παραδοσιακή μέθοδο φροντίδας της επιδερμίδας που ακολουθούν οι Κορεάτισσες επί χιλιετηρίδες, η οποία σας επιτρέπει να εντοπίσετε τα βασικά συστατικά για το δέρμα σας και να αποφύγετε τη χρήση περιττών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο κάθε γυναίκα εξασφαλίζει μια απλούστερη, αλλά πολύ πιο αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς, με λιγότερη εμμονή στο καμουφλάζ που παρέχει το make-up και περισσότερη έμφαση στην ενυδάτωση, την εξισορρόπηση, τη φυσική λάμψη και την αντιγήρανση.

Η «δίαιτα» των καλλυντικών

Η τάση Skip-Care, στην πραγματικότητα μοιάζει με τις διατροφικές αγωγές που βοηθούν μια γυναίκα να χάσει βάρος, να απαλλαγεί από το λίπος και να διατηρεί μια υγιή σιλουέτα σε όλη της τη ζωή. Αυτή η λογική μεταφερόμενη στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, εξασφαλίζει περίπου τα ίδια οφέλη: πιο νεανική όψη, μεγαλύτερη ικανότητα αντοχής στις εξωτερικές και εσωτερικές απειλές, καλύτερη υγεία της επιδερμίδας μακροπρόθεσμα και, όλα αυτά με λιγότερο κόστος αγοράς για άχρηστα προϊόντα.

Η Skip-Care ρουτίνα σε τρία απλά βήματα

1. Ο καθαρισμός των τριών δευτερολέπτων: Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, παρακάμπτετε το στέγνωμα με την πετσέτα και εφαρμόζετε αμέσως τον ορό και την κρέμα ενυδάτωσης. Το μυστικό κρύβεται πίσω από την ικανότητα που έχει ο κυτταρικός μηχανισμός της επιδερμίδας να απορροφά με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τα ωφέλιμα συστατικά στα βαθύτερα στρώματά της, όταν αυτή είναι ακόμη νωπή.

2. Η αβρή απολέπιση: Για τις Κορεάτισσες, οι διεσταλμένοι πόροι και τα μαύρα στίγματα είναι ο χειρότερος εχθρός μιας επιδερμίδας που θέλει να είναι και να δείχνει πορσελάνινη. Γι’ αυτό και στη βασική γραμμή της ρουτίνας τους βρίσκονται εξειδικευμένες συνθέσεις για ήπιο αλλά βαθύ καθαρισμό, με βάση τον ενεργό άνθρακα, ο οποίος απελευθερώνει και συσφίγγει τους πόρους, απαλλάσσοντας αποτελεσματικότερα τις ατέλειες και τα στίγματα.

3. Η τελετουργία της μάσκας: Εμποτισμένες με μια άφθονες δόσεις από καθαριστικά, ενυδατικά, αντιοξειδωτικά, θρεπτικά και αντιγηραντικά συστατικά, οι full-face μάσκες από ύφασμα, χαρτί ή καουτσούκ, απελευθερώνουν μέσα σε λίγα λεπτά εφαρμογής όλα τα ευεργετικά τους οφέλη, θρέφοντας σε βάθος τα κύτταρα και αναδεικνύοντας μια πρωτόγνωρη φρεσκάδα και λάμψη ακόμη και στην πιο ώριμη επιδερμίδα.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr