Πώς θα αποκτήσουμε πιο πυκνά, φυσικά φρύδια

Πώς θα αποκτήσουμε πιο πυκνά, φυσικά φρύδια

3 μικρές αλλά θαυματουργές συμβουλές για τα φρύδια μας.

Νίνα Μουσούρη

Πώς θα αποκτήσουμε πιο πυκνά, φυσικά φρύδια σύμφωνα με τους experts
Μπορεί τα μάτια μας να είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, όμως, και τα φρύδια μας είναι εξίσου σημαντικά, καθώς αποτελούν το κάδρο του προσώπου μας και δίνουν αρμονία στο υπόλοιπο πρόσωπό μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, μάθαμε τις 3 διαχρονικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουμε, σύμφωνα με τους ειδικούς, για να αποκτήσουμε πιο πυκνά και πιο υγιή φρύδια με φυσικό τρόπο.

#1 Αποφεύγουμε τη συχνή αφαίρεση των φρυδιών
Είτε έχουμε ήδη πυκνά φρύδια, είτε επιθυμούμε να αποκτήσουμε περισσότερο όγκο είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε λιγότερο τα τσιμπιδάκια. Φυσικά και δεν λέμε να αφήσουμε τα φρύδια μας εντελώς στη τύχη τους, όμως το να αφήσουμε λίγο περισσότερες τρίχες να αναπτυχθούν κοντά στην περιοχή της καμάρας και στην κορυφή, μπορεί να κάνει τα φρύδια σας να φαίνονται πιο πυκνά και πιο γεμάτα. «Εάν τα λεπτά φρύδια σας προκύπτουν από extra περιποίηση ή ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με φάρμακα, τότε, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν να ξανά γίνουν πιο πυκνά. Μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά απλό, όμως, σίγουρα πολλές φορές είναι δελεαστικό να αφαιρέσουμε κάποιες τρίχες που βλέπουμε.

#2 Εφαρμόζουμε κάποιον ορό/έλαιο που θα βοηθήσει την ανάπτυξη τους
Σε περίπτωση που εφαρμόζουμε καθημερινά έναν ορό ή/και λάδι στα φρύδια μας θα προωθήσουμε την ανάπτυξη. Επιπλέον, πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε προϊόντων για τα φρύδια, είναι σημαντικό να καθαρίζουμε το δέρμα κάτω από τα φρύδια.

Υπάρχουν αρκετοί οροί και έλαια φρυδιών στην αγορά που μπορούν να βοηθήσουν στη θρέψη των τριχοθυλακίων και στην προώθηση της ανάπτυξης. Αυτά τα προϊόντα, μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά στη τόνωση και στην ανάπτυξη των φρυδιών, κάνοντας τα να φαίνονται πιο γεμάτα. Ιδανικά μπορούμε να αναζητήσουμε και φυσικά προϊόντα όπως το καστορέλαιο ή το αμυγδαλέλαιο.

Ειδικότερα, είναι μια δημοφιλής σπιτική θεραπεία για την ανάπτυξη πιο πυκνών φρυδιών. Μπορεί, ο ακριβής μηχανισμός με τον οποίο το καστορέλαιο προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών να μην είναι ξεκάθαρος, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να λειτουργήσει με την ενυδάτωση των τριχοθυλακίων, κάτι που μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη των φρυδιών. Επίσης, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το καστορέλαιο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής, η οποία θα μπορούσε και αυτή να συμβάλει στην ανάπτυξη των μαλλιών.

#3 Πιο ισορροπημένη διατροφή
Ενώ μια ολοκληρωμένη, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή είναι πραγματικά το κλειδί για τα πάντα, υπάρχουν και ορισμένες τροφές που μπορούν να στοχεύσουν και να προωθήσουν την ανάπτυξη των τριχών στα φρύδια.

Μια υγιεινή διατροφή είναι σημαντική για τη γενική υγεία και μπορεί επίσης να επηρεάσει την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών μας. Για παράδειγμα οι ξηροί καρποί είναι μια εξαιρετική πηγή βιοτίνης, μια θρεπτική ουσία που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μαλλιών ή τα αυγά είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και θείου, τα οποία είναι και τα δύο απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

elle.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr