Κουπ και χτενίσματα μετά τα 40, που όλες θέλουμε να κάνουμε

Κουπ και χτενίσματα μετά τα 40, που όλες θέλουμε να κάνουμε

Εσείς ποια από τις παρακάτω κουπ και στυλ χτενίσματος θα διαλέγατε;

Βαρεθήκατε το στυλ των μαλλιών σας και θέλετε να αποκτήσετε ένα ανανεωμένο και εντυπωσιακό λουκ; Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα εκκεντρικό κούρεμα, ούτε να αλλάξετε δραματικά το μήκος τους. Δείτε τις παρακάτω κουπ και στυλ χτενίσματος που θα σας παρακινήσουν να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας στο κομμωτήριο και να τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας τη νέα σεζόν.

Καρέ πάνω από τους ώμους
Είτε σε γεωμετρική γραμμή είτε ασύμμετρο, το καρέ αυτό ταιριάζει τόσο σε ίσια, όσο και σε σπαστά μαλλιά, αναδεικνύοντας τη λάμψη τους.

Στρογγυλό καρέ με φιλάρισμα
Το φιλάρισμα αφενός κάνει το λουκ πιο νεανικό αφετέρου μειώνει τον υπερβολικό όγκο σε περίπτωση που έχουμε πολλά μαλλιά ή χοντρή τρίχα. Για σπέσιαλ εμφανίσεις, επιλέγουμε να κάνουμε μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Ημίμακρο καρέ ή αλλιώς lob (long bob)
Κουπ που κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και τύπο μαλλιών. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει ένα ημίμακρο καρέ με κρυφά layers και όχι μονοδιάστατο. Επίσης πλαισιώστε το πρόσωπό σας με μία μακριά φράντζα που έχει δημιουργηθεί με ξυράφι για πιο ανάλαφρο λουκ.

Καρέ στο ύψος του πηγουνιού με αφέλειες
Η κλασική επιλογή αποκτάει αμέσως μία μοντέρνα προσέγγιση με διακριτικές ανταύγειες και layers στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ιδανική επιλογή για τα λεπτά, χωρίς όγκο ή άτονα μαλλιά.

Χωρίστρα στη μέση και μακριά φράντζα
Μία από τις πιο δυνατές τάσεις που παραπέμπουν στα 70s και κολακεύουν κάθε σχήμα προσώπου. Το μήκος της φράντζας ποικίλλει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σας.

Κυματιστά με μακριά layers
Άλλη μία κουπ που ταιριάζει τόσο σε ίσια όσο και σε σπαστά μαλλιά. Το σπρέι φινιρίσματος θα χαρίσει κράτημα και θα μειώσει το φριζάρισμα.

Μακριά μαλλιά με φράντζα
Αν δε θέλουμε να «θυσιάσουμε» το μήκος των μαλλιών μας αλλά επιθυμούμε να ανανεώσουμε το λουκ μας, τότε η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να δημιουργήσουμε φράντζα. Οι προσεκτικά τοποθετημένες ανταύγειες θα χαρίσουν λάμψη και νέα διάσταση στην κουπ μας.

www.vita.gr

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr