Workout video: Λεπτά χέρια σε δέκα λεπτά

Workout video: Λεπτά χέρια σε δέκα λεπτά

Αφιερώστε μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο σας για να τονώσετε τα χέρια σας από την άνεση του σαλονιού σας και χωρίς να χρειάζεστε έξτρα εξοπλισμό.

Μπορεί οι άντρες να εστιάζουν τις προπονήσεις τους στην εκγύμναση των μπράτσων τους, οι περισσότερες γυναίκες όμως τείνουμε να αμελούμε αυτήν την περιοχή. Άλλωστε, τα χέρια μας κρύβονται καλά μέσα στα ζεστά πουλόβερ μας και αυτό μερικές φορές αρκεί για να ξεχάσουμε την ενδυνάμωσή τους. Έτσι, μπορεί να κάνουμε ασκήσεις που στοχεύουν στους γλουτούς, τα πόδια και την κοιλιά, αλλά να αφήνουμε τα χέρια μας… στη μοίρα τους.

Στην πραγματικότητα όμως, καθώς μεγαλώνουμε τα μπράτσα μας τείνουν να εμφανίζουν χαλάρωση και να προδίδουν την ηλικία μας. Ειδικά τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να εντάξουμε στη fitness ρουτίνα μας στοχευμένες ασκήσεις. Φυσικά, η γυμναστική από μόνη της δεν αρκεί για να δούμε διαφορά, όταν όμως συνδυάζεται με μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να κάνει «θαύματα» στο σώμα μας.

Κατά της χαλάρωσης

Αυτές οι έλξεις στοχεύουν στο χαλαρό τμήμα από την κάτω πλευρά του μπράτσου, ενώ σφίγγουν και την κοιλιά σας.

Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών κρατώντας ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Κατεβείτε σε θέση καθίσματος, έτσι ώστε τα βαράκια να είναι μπροστά από τα πόδια σας.
Επαναφέρετε γρήγορα το σώμα σας σε όρθια θέση, τραβώντας ταυτόχρονα τα βαράκια προς το πιγούνι σας, με τους αγκώνες ψηλά και στο πλάι.

Αυτό μετράει ως μία επανάληψη.
Προσπαθήστε να μη λυγίσετε την πλάτη σας σε όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Άσκηση 3 σε 1
Αυτή η παραλλαγή για πιέσεις εστιάζει στους τρικεφάλους, τους δικεφάλους και τους ώμους.

Καθίστε στην μπάλα γυμναστικής με τα πόδια ελαφρώς ανοιγμένα για να ισορροπείτε καλύτερα. Κρατήστε ένα βαράκι με το δεξί χέρι πάνω από το κεφάλι και με το αριστερό σας χέρι στο γοφό.
Λυγίστε τον αγκώνα και κατεβάστε το βαράκι πίσω σας, μέχρι να ακουμπήσει στην ωμοπλάτη.

Σηκώστε το βαράκι και φέρτε το στην αρχική θέση. Αυτό είναι μία επανάληψη.
Κάντε πρώτα τις επαναλήψεις με το δεξί χέρι και μετά με το αριστερό.

Αφιερώστε μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο σας για να τονώσετε τα χέρια σας από την άνεση του σαλονιού σας και χωρίς να χρειάζεστε έξτρα εξοπλισμό.

vita.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr