Οι  5 έξυπνοι τρόποι για να κάψεις θερμίδες και λίπος χωρίς καμία απολύτως άσκηση

Οι 5 έξυπνοι τρόποι για να κάψεις θερμίδες και λίπος χωρίς καμία απολύτως άσκηση

 

Υπάρχουν λοιπόν μερικοί εύκολοι και «τεμπέλικοι» τρόποι για να κάψεις θερμίδες, και μερικοί από αυτούς είναι εξίσου αποτελεσματικοί όπως η άσκηση. Δοκίμασέ τους, αλλά ταυτοχρονα, για την υγεία σου, πάνω απ’ όλα, περιόρισε το φαγητό!

Κάνοντας ζεστό ντους

Ένα ζεστό ντους είναι ένας ωραίος τρόπος για να χαλαρώσεις το βράδυ και να διώξεις το άγχος. Αλλά όπως αποδεικνύεται, το να περάσεις έως και μία ώρα σε ένα ζεστό ντους ή μέσα στο μπάνιο μπορεί να βοηθήσει και στα περιττά κιλά. Όταν κάνεις ντους με ζεστό νερό, το σώμα σου πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να διατηρήσει την κανονική του θερμοκρασία, κάτι το οποίο, με τη σειρά του, σε βοηθά να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Μελέτες έχουν δείξει ότι ένα ζεστό ντους ή μπάνιο διάρκειας μιας ώρας, μπορεί να κάψει 130 θερμίδες και μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική για την απώλεια βάρους.

Πίνοντας κρύο νερό

Το να παραμένεις ενυδατωμένη είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία και ευεξία σου, αλλά ο τρόπος που πίνεις το νερό σου μπορεί πραγματικά να αυξήσει την καύση θερμίδων σου. Εάν προτιμάς το νερό σου σε θερμοκρασία δωματίου ή ζεστό, το να προσθέσεις μερικά παγάκια, μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να χάσεις μερικά κιλά. Όταν πίνεις κρύο νερό, το σώμα σου πρέπει να ζεσταθεί μέχρι τη συνηθισμένη θερμοκρασία του, κάτι που ενισχύει προσωρινά τον μεταβολισμό σου.

Μυρίζοντας βανίλια

Εάν αισθάνθηκες ποτέ ότι η μυρωδιά και μόνον των φρεσκοψημένων μπισκότων με σοκολάτα μπορεί να σε κάνει να πάρεις κιλά, θα ανακουφιστείς όταν ανακαλύψεις ότι ορισμένες μυρωδιές μπορούν πραγματικά να συμβάλλουν στην απώλεια βάρους. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα υπέρβαρα άτομα που φορούσαν patch με άρωμα βανίλιας ένιωθαν λιγότερη λαχτάρα για γλυκά. Εάν δεν σου αρέσει η ιδέα να φοράς ένα έμπλαστρο, επίλεξε ένα άρωμα με άρωμα βανίλιας που θα σε κάνει να μυρίζεις υπέροχα και, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, μπορεί να καταστείλει την όρεξή σου.

Το απόλυτο πρόγραμμα καθαριότητας του σπιτιού σου ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα, εξάμηνο και χρόνο

Κάνοντας δουλειές στο σπίτι

Το σφουγγάρισμα του πατώματος και το πλύσιμο των πιάτων μπορεί να είναι κουραστικό ή και βαρετό, αλλά οι μικρές οικιακές δραστηριότητες μπορούν στην πραγματικότητα να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος και να διατηρήσεις παράληλλα το σπίτι σου καθαρό. Αφιερώνοντας μια ώρα στο πλύσιμο πιάτων και το καθάρισμα ενός γεμάτου νεροχύτη, μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις 100 θερμίδες ενώ το τρίψιμο του μπάνιου σου για 35 λεπτά καίει τόσες θερμίδες όσες και 35 λεπτά περπάτημα στον διάδρομο.

Πίνοντας πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και εκτός από το να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται νεότερο, μπορεί επίσης να κάψει αποτελεσματικά θερμίδες. Επειδή περιέχει καφεΐνη και κατεχίνες, μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σου και να βοηθήσει το σώμα σου να διασπάσει το λίπος πιο εύκολα. Αλλά αν πίνεις μόνο ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι την ημέρα δεν θα καταφέρεις κάτι καθώς μελέτες έχουν δείξει ότι χρειάζεσαι 3 έως 5 φλυτζάνια την ημέρα για να δεις αποτελέσματα.

Εντατικό έλαιο σύσφιξης σώματος με μίξη βοτάνων. Κισσός.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr