Σπιτική μάσκα για γυάλινο και άψογο δέρμα.

Σπιτική μάσκα για γυάλινο και άψογο δέρμα.

Σπιτική εκπληκτική μάσκα προσώπου για να αποκτήσετε άψογο δέρμα με φυσικό τρόπο

Μάσκα γεμάτη αντιοξειδωτικά. Αυτά τα αντιοξειδωτικά είναι εξαιρετικά και βοηθούν στο να αποκαλυφθεί φρέσκο, άψογο – σιδερωμένο καθώς και λαμπερό δέρμα. Καταπολεμά επίσης τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από διάφορες βλάβες, συμπεριλαμβανομένης της πρόωρης γήρανσης.

Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, βοηθά στη μείωση των κηλίδων από τον ήλιο, των φακίδων, των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Τα αντιοξειδωτικά της βοηθούν στη δημιουργία νέων κυττάρων . Ξεθωριάζουν γρήγορα τα σημάδια και τις ουλές.

– Το απαλό, λαμπερό, άψογο δέρμα είναι ένα πλεονέκτημα από μόνο του. Όταν έχετε φυσικά υγιές δέρμα, όχι μόνο ενισχύει τη συνολική ομορφιά σας, αλλά ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σας. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κρύβετε το πρόσωπό σας πίσω από στρώματα μακιγιάζ κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι σας. Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα ομορφιάς διαθέσιμα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν αψεγάδιαστο δέρμα. Αλλά προτού ξοδέψετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο για αυτά τα ακριβά προϊόντα, κάντε επιδρομή στην κουζίνα σας μια φορά την εβδομάδα και μπορεί να βρείτε το κλειδί για το αψεγάδιαστο δέρμα σας εκεί!

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται εδώ είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα . 

Συστατικά για την προετοιμασία DIY μάσκας προσώπου για άψογο δέρμα –

Τζελ Aloe Vera
Ακατέργαστο μέλι
Καφέ σε σκόνη
Σκόνη βρώμης
Έλαιο βιταμίνης Ε
Ροδόνερο

Πώς να ετοιμάσετε σπιτική μάσκα προσώπου για άψογο δέρμα;
Για να ετοιμάσουμε αυτή τη μάσκα χρειαζόμαστε σκόνη βρώμης. Αλέστε 2 κουταλιές της σούπας βρώμη και ετοιμάστε το πλιγούρι βρώμης σε σκόνη. Βγάλτε το και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας καθαρό τζελ αλόης βέρα, 1 κουταλιά της σούπας ωμό μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού καφέ σε σκόνη και λίγες σταγόνες ροδόνερο σε αυτό.

Ανακατέψτε ταί. Πάρτε 2 κάψουλες βιταμίνης Ε και τρυπήστε τις χρησιμοποιώντας μια καθαρή βελόνα. Αφαιρέστε το υγρό και προσθέστε το στο μείγμα. Ανακατέψτε ξανά τα υλικά για να προετοιμάσετε τη μάσκα .

Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο καθώς και στο λαιμό. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόσετε και σε άλλα μέρη του σώματος ή και στα μάτια (απο κάτω) για αποσυμφόρηση..

Κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας για 3-5 λεπτά και στη συνέχεια αφήστε αυτή τη μάσκα να παραμείνει στο δέρμα για άλλα 15-20 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος, ξεπλύνετε τα πάντα με άφθονο νερό.

Εφαρμόστε ξανά αυτή τη μάσκα προσώπου μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να αποκτήσετε λείο άψογο και λαμπερό δέρμα χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr