Τα καλύτερα μυστικά για τέλεια νεανικά μάτια.

Τα καλύτερα μυστικά για τέλεια νεανικά μάτια.

Καταναλώστε πολλά φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς για να λάβετε άφθονη δόση θρεπτικών συστατικών. Λύνουν πολλά δερματικά προβλήματα. Η υγιεινή διατροφή αντανακλά πάντα στο δέρμα και στην φωτεινότητα των ματιών.

Μειώστε τα αφυδατικά ποτά όπως το αλκοόλ και ο καφές.

Ενυδατώστε το δέρμα σας  καταναλώνοντας πολλούς χυμούς, πράσινο τσάι, νερό καρύδας .

Κάντε μασάζ στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο, λάδι βιταμίνης Ε ή αμυγδαλέλαιο.

Αυτό έχει διπλό όφελος. Πρώτα απ ‘όλα,  αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος σε αυτήν την περιοχή και διασφαλίζει ότι αίμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, φτάνει στο δέρμα. Δεύτερον, αυτά τα έλαια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που έχουν ιδιότητες υπερ της καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών. 

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις άκρες των δακτύλων σας για να κάνετε μασάζ. Αυτό θα καταπραΰνει τις ρυτίδες και θα τις εμποδίζει να εξελιχθούν. Αυτό, ωστόσο, πρέπει να γίνεται τακτικά.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το μασάζ μετά απο καθαρισμό προσώπου στο σπίτι με ατμό. Ο καθαρισμός προσώπου με ατμό μαζί με 2 σταγόνες ελαιόλαδο μέσα στο νερό και ο ιδρώτας που ακολουθεί εξαφανίζουν τις ρυτίδες γύρω απο τα μάτια.

 Βάλε καφέ στα μάτια-ειδικά αν το πρωί είναι μαυρισμένα ή πρησμένα.
Ο καφές είναι ο καλύτερος φίλος για τα μάτια. Μειώνει το πρήξιμο, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές από την περιοχή και κάτω από το βλέμμα,  σημείο όπου συγκεντρώνεται όλη η κούραση . Αφαιρεί επίσης τους μαύρους κύκλους γρήγορα. Ο καφές βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, έτσι τα κύτταρα παίρνουν την ενέργειά που χρειάζονται από τα θρεπτικά συστατικά και λειτουργούν τέλεια.

Επιπλέον σπιτικές θεραπείες για τη μείωση των ρυτίδων κάτω από τα μάτια

1. Εφαρμόστε μια μάσκα από πολτοποιημένη παπάγια και ωμό μέλι για να απαλύνετε τις ρυτίδες.

2. Εφαρμόστε χυμό αγγουριού στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

3. Ο χυμός ανανά περιέχει βρωμελίνη που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε άλφα υδροξυλικά οξέα που μειώνουν τις ρυτίδες στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

4. Ανακατέψτε  ασπράδι αυγού με ροδόνερο και γλυκερίνη και απλώστε το στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Πρέπει να αφήσετε αυτές τις μάσκες για τουλάχιστον 20 λεπτά για να θρέψετε σε βάθος το δέρμα σας και να γεμίσετε τις ρυτίδες.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr