Οφέλη ομορφιάς του κόκκινου κρασιού για το δέρμα και το πρόσωπο

Οφέλη ομορφιάς του κόκκινου κρασιού για το δέρμα και το πρόσωπο

Η σύσφιξη στο πρόσωπο γίνεται θεαματική με το κρασί!Το κόκκινο κρασί  φτιάχνεται με τη ζύμωση των ποικιλιών σταφυλιών που έχουν χρώμα βαθύ κόκκινο, βαθύ μωβ και μπλε. Κατά τη διαδικασία της ζύμωσης, η φλούδα αυτών των σταφυλιών διατηρείται σε επαφή με το χυμό τους επιτρέποντας στο κρασί να αποκτήσει το πλούσιο χρώμα του.

Οφέλη ομορφιάς του κόκκινου κρασιού για το δέρμα και το πρόσωπο
Το κόκκινο κρασί με ιατρικές συστάσεις προτείνεται για μακροζωία και για την πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας. Υπάρχουν πάνω από 50 διαφορετικές ποικιλίες του κόκκινου κρασιού που διατίθενται στην αγορά. Εκτός από ωφέλιμο για την υγεία, το κόκκινο κρασί είναι ευεργετικό και για το δέρμα με περισσότερους από έναν τρόπους. 

Η περιποίηση προσώπου με κρασί  βοηθά να απαλλαγείτε από τις κηλίδες. Το κόκκινο κρασί έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες λόγω της παρουσίας αντιοξειδωτικών που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες παράγονται στο δέρμα από διάφορες βιοχημικές αντιδράσεις του σώματός .

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΣΑΝ ΘΕΡΑ[ΕΙΑ ΣΠΑ

Η περιποίηση προσώπου Red Wine πραγματοποιείται μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας με ένα ήπιο γαλάκτωμα καθαρισμού για την απομάκρυνση των ρύπων.

Ακολουθεί ο ατμός του προσώπου που επιτρέπει στους πόρους του δέρματός μας να ανοίξουν έτσι ώστε να απορροφήσει η επιδερμίδα τα ευεργετικά στοιχεία του κρασιού ως τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το κόκκινο κρασί είναι εμποτισμένο με θεραπευτικά, φιλικά προς το δέρμα βότανα όπως τριαντάφυλλο, δεντρολίβανο κ.λπ. Μπορούν επίσης να προστεθούν εκχυλίσματα από  βιταμίνη C και φρούτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά όπως μούρα, κ.λπ.  Αυτό το παρασκεύασμα στη συνέχεια απλώνεται στο δέρμα σας πλουσιοπάροχα και περιμένετε 20 λεπτά.. Στη συνέχεια, το πρόσωπο ξεπλένεται με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι. Το δέρμα γίνεται σφιχτό και λαμπερό αμέσως!

Τα κόκκινα κρασιά είναι ιδανικά για το δέρμα, καθώς αποτελούν πυρήνες αντιοξειδωτικών όπως βιοφλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ρεσβερατρόλη και τανίνες. Τα αντιοξειδωτικά δρουν βοηθούν στην αναγέννηση του κατεστραμμένου ιστού κολλαγόνου, βοηθώντας στην ανανέωση των κυττάρων που βοηθά στην αποκατάσταση του τόνου και της υφής του δέρματός σας. Τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης στο δέρμα όπως, οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα και τα μάτια όμως με το κρασί καθυστερούν. Υπάρχει μια βελτίωση στις ρυτίδες και η υπερμελάγχρωση του δέρματος μειώνεται. Τα αμινοξέα που υπάρχουν στο κόκκινο κρασί βοηθούν στην εξάλειψη της βλάβης που προκαλείται στο δέρμα  από τον ήλιο.

Δεδομένου ότι το κόκκινο κρασί έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας που σχετίζεται με την ακμή . Οι αντισηπτικές του ιδιότητες βοηθούν επίσης στη μείωση της ανάπτυξης βακτηρίων στους πόρους του προσώπου .

Σταφυλοκουκουτσέλαιο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr