3 λόγοι για τους οποίους η χρήση χέννας είναι η καλύτερη βαφή για να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά!

3 λόγοι για τους οποίους η χρήση χέννας είναι η καλύτερη βαφή για να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά!

Η χέννα για γκρίζα μαλλιά είναι η καλύτερη επιλογή.

Ο γρήγορος και απρόσεκτος τρόπος ζωής οδηγεί τους ανθρώπους στο πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών . Ενώ έχουν προκύψει νέες, γεμάτες χημικές μέθοδοι βαφής μαλλιών, η henna  χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό ως φυσικό συστατικό βαφής. 

Η σκόνη χέννας,  έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα καθώς οι άνθρωποι αποκτούν μεγαλύτερη συνείδηση ​​σχετικά με τη βιωσιμότητα. Η σκόνη χέννας  διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία παρασκευής πάστας χέννας!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει διεξοδικά και γνωρίζετε κάθε συστατικό του προϊόντος που αγοράζετε. Αν σας ενδιαφέρει μια DIY μάσκα χέννας για μαλλιά , μπορείτε να αγοράσετε τα φύλλα από ηλεκτρονικά καταστήματα και να φτιάξετε την πάστα στο σπίτι για καλύτερα αποτελέσματα.

Ο κόσμος του Διαδικτύου έχει μια ατελείωτη λίστα με μαθήματα για να φτιάξετε μια πάστα χέννας στο σπίτι και να την εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο. Ας καταλάβουμε περισσότερα για τα οφέλη της χέννας για τα μαλλιά και ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι για να τη χρησιμοποιήσετε στην κάλυψη των γκρίζων μαλλιών!

3 οφέλη από τη χρήση χέννας για γκρίζα μαλλιά

1. Η χέννα είναι ένα φυσικά θρεπτικό μαλακτικό
Η χέννα περιλαμβάνει βιταμίνη Ε. Υποστηρίζει ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής και είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό για τη θρέψη της τριχοφυΐας. Είναι επίσης  η καλύτερη μάσκα μαλλιών από χιλιάδες άλλες επιλογές που διατίθενται στην αγορά.

Πως θα την χρησιμοποιήσετε:

Αφού ξεπλύνετε την πάστα, μην ξεχάσετε να προσέχετε καλά βάζοντας φυτικό λάδι στις τρίχες καθώς θα τα δείτε πιο στεγνά . Λάδι καρύδας αμυγδαλέλαιο ή τζοτζόμπα είναι οι καλύτερες επιλογές. Για το λούσιμο που ακολουθεί αποφύγετε τα σαμπουάν υψηλής χημικής βάσης. Ο σκληρός καθαρισμός μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά από το τριχωτό της κεφαλής.

Τα οφέλη της χέννας για τα μαλλιά

2. Υγιές τριχωτό της κεφαλής
Η χέννα υποστηρίζει την εξισορρόπηση των επιπέδων pH του τριχωτού της κεφαλής. Η φυσική βαφή έχει ιδιότητες να ηρεμεί τους αδένες που δημιουργούν υπερβολική λιπαρότητα. Αυτά τα έλαια συχνά κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται λιπαρά και σαν να είναι άπλυτα για χρόνια. Η χέννα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά που έχουν ως αποτέλεσμα τη θρέψη των τριχοθυλακίων για δυνατές ρίζες και μείωση της τριχόπτωσης.

3. Μειωμένη πιτυρίδα
Η απώλεια λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής βοηθά στη μείωση της πιτυρίδας . Με τον καιρό, το τριχωτό της κεφαλής σας δεν θα υποδέχεται πλέον τη λευκή σκόνη. Οι θαυματουργές αντιμυκητιασικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες της φυσικής βαφής καταπραΰνουν κάθε ερεθισμό του κεφαλιού και το διατηρούν υγιές . Θα μπορούσε κανείς να επιλέξει Η χέννα αποτελεί μάλιστα  μια σχεδόν οριστική λύση για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα.

www.healthshots.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr